4-åringen klager på ekstrem hodepine. Noen dager senere avsløres den forferdelige årsaken!

3868

Et bryllup er vanligvis en dag full av lykke, kjærlighet og varme. Men til tross for måneder med planlegging, blir ikke ting alltid helt som man har sett for seg.

Jacob Skarrats og Tania Miller fra Australia hadde bestemt seg for å ta forholdet sitt til det neste nivået. De var klare til å gifte seg, og så frem til den store dagen. Datteren Paige var overlykkelig, og fortalte alle hun møtte at hun skulle være blomsterpike.

Men datoen paret hadde satt for bryllupet måtte fremskyves – av en hjerteskjærende årsak…

Paige var døende.

Bare to måneder tidligere var Paige en glad, sunn og frisk jente. Men da hun ble rammet av en ekstremt hodepine, ble alt snudd opp ned.

Etter flere undersøkelser fant legene ut hva som var årsaken til hodepinen, og oppdagelsen knuste foreldrenes hjerte.

Paige hadde en hjernesvulst på størrelse med en sitron.

Hun ble operert noen dager senere, men til ingen nytte. Foreldrene bestemte seg derfor for å prøve cellegift og stråling, men påkjenningen ble for stor for kroppen til den lille jenta.

Det var dermed ikke noe mer legene kunne gjøre, og foreldrene ble fortalt at hun ikke hadde mange uker igjen å leve.

Da bestemte foreldrene seg for å oppfylle datterens største ønske. Ønsket om å få være blomsterpike i bryllupet.

Midt i all sorgen måtte de altså flytte bryllupet, og med hjelp fra både venner og familie, var bryllupet klart 24 timer senere.

Takket være forstående sykehuspersonal, fikk de ha bryllupet på sykehuset. Alt som tilhører et bryllup var klart, både kake, kjole og gjester.

Paige var så svak at hun nesten ikke klarte å holde øynene åpne da de skulle kle på henne kjolen – men hun visste nøyaktig hva som foregikk. Og moren var ved hennes side hele tiden.

Når tiden var inne, trillet sykepleierne Paige inn i den vakre hagen utenfor sykehuset, hvor 30 gjester ventet spent. Paige satt for meste satt i rullestolen med øynene lukket – men hun kunne kjenne all kjærligheten som omringet henne.

Jacob og Tania har ikke gitt opp håpet, og har startet en innsamlingsaksjon for å skaffe midler til videre behandling for Paige. Men uansett hvordan det går, har hun fått sitt aller største ønske oppfylt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!