Moren finner sønnens helt blå i sengen. Da sier han 5 ord som får tårene til å fosse!

32694

Nå er det jul igjen, og mange familier er ganske stresset rundt denne tiden. Gaver skal kjøpes, maten må lages – også må man jo finne noen som kan være nisse.

Men julen, som egentlig er en gledens høytid, innebærer dessverre mye trøbbel og fyll i enkelte hjem. Bridgette Payne fra Oklahoma dro ut for å handle noen julegaver den 16. desember, og etterlot sin 5 år gamle sønn hjemme med sin samboer, Wesley McCollom.

Da hun kom hjem, lurte hun på hvorfor sønnen, som aldri pleide å legge seg så tidlig, allerede sov.

Wesley forklarte da at han hadde sendt ham tidlig til sengs fordi han hadde åpnet en julegave som lå under treet.

Men når Bridgette gikk inn på soverommet hans, så hun at han var dekket av blåmerker. Hun så også et blått håndavtrykk på guttens kinn.

«Ord kan ikke beskrive hvordan det føles å se barnet sitt slik, uten å vite hva som har skjedd. ‘Wesley var slem med meg’, var alt han sa.» skriver Bridgette på Facebook.

Bridgette ble helt knust da hun så hvordan sønnen så ut, og begynte å gråte. Så ringte hun politiet.

Politiet ankom Bridgettes hus kort tid etter klokken 22, og pågrep Wesley for barnemishandling.

Ifølge Bridgette skal Wesley ha forsøkt å forsvare handlingen sin med å si at han ville lære gutten en lekse, og at han måtte lære seg å lytte.

Bridgette hadde aldri sett noen voldelige tendenser i Wesley før denne hendelsen, som skjedde etter at de hadde vært sammen i 10 måneder.

Hun hadde tidligere hatt et dårlig forhold med sønnens far, og lovet seg selv at hun aldri skulle leve i et slik forhold igjen – etter at hun nesten ble drept foran øynene på sønnen.

«Det er en djevel som ingen ser. Det var slik dette kunne skje.» skrev Bridgette på Facebook-siden sin.

«Hvis noen kunne ha tatt min sønns plass, ville jeg ha gjort det uten å nøle et sekund.»

Etter å ha delt den skremmende historien på Facebook, spredte den seg raskt. På bare noen få dager hadde innlegget over 8000 delinger.

Det spiller ingen rolle hva et barn har gjort galt – vold er aldri akseptabelt!

Del denne artikkelen hvis du er enig!