19. juli 2024

Politimannen ser en gravid rusmisbruker bak butikken. Da gjør han det utrolige!

Da politimannen Ryan Holets var ute på patrulje en dag, forventet han aldri at han skulle møte sitt nye familiemedlem i bakgården bak en butikk. Omstendighetene kunne nesten ikke ha vært mer dramatisk.

Firebarnsfaren fra Albuquerque (USA) ble oppmerksom på en hjemløs kvinne som bodde i et telt. Og hun var i ferd med å sette en sprøyte med heroin i armen sin.

Så oppdaget politimannen noe hjerteskjærende: den 35 år gamle kvinnen var gravid! Crystal, som kvinnen het, avslørte at hun allerede var i den 8. måneden – med tårer rennende nedover kinnene.

«Hvorfor gjør du dette?» spurte politimannen. «Det kommer til å ta livet av babyen.»

«Jeg vet hvor forferdelig jeg er, og hvor grusom situasjonen er.» sa Crystal, som hadde vært avhengig av heroin i årevis. Hun fortalte Ryan at hun desperat lette etter noen som kunne adoptere babyen hennes. Og da gjorde politimannen noe utrolig…

«Jeg var så lei av å se så mange slike situasjoner, hvor jeg har hatt lyst til å hjelpe men ikke hatt muligheten. Men denne gangen hadde jeg muligheten.» forteller Ryan.

Han lovet å ta kvinnens baby inn i sin egen familie!

Ryans kone hadde ingen anelse om avgjørelsen han hadde tatt, før politimannen kom hjem i full fart for å levere den gode nyheten. Paret hadde allerede vurdert å adoptere, men ikke før deres yngste barn hadde blitt litt eldre. Men nå ble det fart på sakene. 3 uker senere holdt de sin nyfødte datter, Hope, i armene.

Som følge av morens rusmisbruk, ble jenta født med neonatal abstinenssyndrom, noe som betyr at hun har abstinenssymptomer allerede når hun blir født.

Men det skremte ikke Ryan – tvert imot.

«Jeg føler meg så takknemlig og velsignet for at vi har Hope i familien vår. Uansett hvilke vanskeligheter vi møter på, vil vi være der for deg!» sier Ryan.

Og når tiden er moden, vil han og kona fortelle datteren hvem den egentlige moren hennes er.

«Jeg ga henne ikke bort fordi jeg ikke ville ha henne.» sier Crystal.

«Pappaen hennes og jeg elsker henne veldig mye. Vi vil bare at hun skal være trygg, ha en familie, og en god sjanse i livet.»

35-åringen vet altfor godt hvor vanskelig det er å komme seg ut av den onde syklusen med rusavhengighet. Men nå kan hun iallefall være sikker på at lille Hope har det trygt og godt.

Del gjerne den utrolige historien med dine venner på Facebook!