23-åringen fikk helt «vanlige» trillinger. Men så innser de at de er en av 200 millioner!

3986

Becki-Jo og kjæresten Liam bor i Liverpool i Storbritannia, sammen med datteren Indiana. Foreldrene ville at lille Indiana skulle få søsken, og snart ble Becki-Jo gravid igjen. Men dette svangerskapet skjulte mange hemmeligheter.

I begynnelsen var Becki-Jo veldig kvalm, og hadde alvorlig hodepine. Snart innså hun at svangerskapet ville ble noe helt annet enn det første. Og ved den første ultralydundersøkelsen fikk hun magefølelsen bekreftet.

Becki-Jo fikk vite at hun bar på tvillinger, noe som kom som en total overraskelse for det unge paret.

Svangerskapet gikk som vanlig, og både moren og babyene så ut til å ha det bra. Men i den 13. uken oppstod det komplikasjoner. Hun begynte å få sammentrekninger, men babyene var enda for små til å overleve på utsiden av livmoren.

Etter mye om og men, ble parets 3 gutter født gjennom keisersnitt. Guttene, som bare veide 1,6 kilo, ble kalt Roman, Rocco og Rohan. Etter fødselen måtte de tilbringe 6 uker på sykehuset før de fikk fra hjem.

Etter hjemkomsten begynte foreldrene å oppdage at de 3 sønnene var veldig, veldig like. Å få identiske trillinger er svært sjeldent, og legene hadde ikke engang nevnt at det var en mulighet. Men guttene var så like at Becki-Jo måtte undersøke nærmere.

Til slutt ble det klart: guttene var identiske trillinger! Det er et svært sjeldent fenomen. Oddsen for at trillinger skal være identiske er ca 1 av 1200 millioner, ifølge Daily Mail.

Foreldrene sliter litt med å holde kontroll på hvem som er hvem, spesielt når de sover. Men Becki-Jo har funnet en måte å skille dem på. De har forskjellige fødselsmerker.Og når de våkner, har de så ulike personligheter at det er lett å skille de.

Storesøster Indiana er også veldig stolt av brødrene sine.

Og de små søsknene hennes vokser i en enorm fart!

For en herlig familie. Vi ønsker dem lykke til i fremtiden!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!