Babyen ble født 2 dager etter abortgrensen. 9 måneder senere kan ingen tro øynene sine!

4802

De fleste drømmer om å en dag å æren av å bli foreldre. Men dessverre får noen vite at de ikke kan bli gravid, av ulike årsaker.

Derfor ble Victoria Bradley fra Storbritannia overveldet da hun en dag fikk beskjed om at hun ventet barn. Men bare dager etter abortgrensen (som er 24 uker i Storbritannia), skjedde det utenkelige.

Victoria følte at noe var galt og dro til sykehuset. Kort tid etter fødte hun datteren sin, men sannsynligheten for at hun skulle overleve var minimal.

«Jeg husker at rommet var fullt av mennesker, det var rundt 15 leger og sykepleiere som jobbet med henne.» forteller Victoria.

Hun døpte sin nyfødte datter til Francesca, og nøt hvert eneste minutt hun fikk med henne. Den lille babyen var så liten og skjør at det var vanskelig å tro at det var en liten jente som lå der.

Victoria holdt hodet oppe, og var ved datterens side ved hver operasjon legene måtte gjennomføre på henne. Francesca måtte gjennom 15 blodtransfusjoner, øyeoperasjon, og flere andre medisinske inngrep. Men hun var en skikkelig kriger!

Etter 17 uker på sykehuset, hvorav 8 uker ble tilbrakt i kuvøse, fikk Francesca endelig fra hjem.

Victoria vil ikke engang tenke på hva som hadde skjedd hvis datteren hadde blitt født 2 dager tidligere.

Francesca er en liten kjempe, selv om hun ikke vet det selv enda. Fra første dag har hun trosset alle odds, og hun er en sann inspirasjon.

Nedenfor kan du se en video om den lille mirakelbabyen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!