Takket være 2 enkle triks, gikk dette paret ned 140 kilo på 1 år. Se den utrolige forvandlingen!

3728

Lexi og Danny Reed er et ungt og lykkelig par som bor i den amerikanske delstaten Indiana. Hun er 26 år gammel og han er 28.

Noe som har forfulgt det unge paret i mange år, er overvekten deres. Da de giftet seg, veide Lexi 218 kilo, og Danny 127. De elsket hverandre høyt, men vekten begrenset dem veldig mye.

På nyttårsaften i fjor bestemte paret seg for å starte et nytt liv.

De to visste at de ikke kunne fortsette å leve som de hadde gjort. De hadde prøvd å kvitte seg med overvekten tidligere, men uten hell. Derfor var de fast bestemt på å klare det denne gangen – og de ville gjøre det uten operasjoner, spesielle dietter og personlig trener. De skulle gjøre det på egen hånd!

Og det gjorde de! Nå har paret til sammen gått ned 139 kilo – Lexi står for 107 av kiloene.

Men hvordan er det mulig å gå ned så mye på så kort tid? Lexi forklarer at det er to ting som har banet veien for fremgangen.

Først og fremst må man tenke på hva man spiser. Lexi og Danny erstattet alle de usunne måltidene sine med kjøtt, grønnsaker og vann.

Det andre tiltaket var å slutte å se på TV, og heller bruke en halvtime på treningssenter – fem dager i uken.

Med tiden ble treningen lettere og lettere, og Lexi gikk ned nesten 10 kilo hver måned. Sammen ga de hverandre styrke og motivasjon til å fortsette mot målet sitt. De ble slankere og sterkere, samtidig som forholdet deres også ble sterkere.

«Det var noen ting vi aldri kunne gjøre sammen før. Men den nye følelsen av at Danny kan holde armene sine rundt meg vil aldri bli gammel.» sier Lexi.

Paret har virkelig gjort en god jobb, og har all grunn til å være stolte av seg selv. Forhåpentligvis kan der utrolige forvandlingen deres inspirere andre til å leve et sunt og friskt liv.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!