Barnevakten slo den 1 år gamle gutten. Men 2 måneder senere får foreldrene en ENDA mer sjokkerende nyhet!

6430

Når foreldrene Joshua Marbury og Alicia Quinney fra Sherwood i Oregon skulle tilbringe en barnefri kveld ute sammen, etterlot de sin 1 år gamle sønn Jacob hos en barnevakt – en felles venn av dem.

Når de kom hjem, lå barnevakten på sofaen og sov – mens Jacob gråt. Men det var ikke før neste morgen de oppdaget hva som hadde skjedd. Sønnen hadde blåmerker i hele ansiktet!

De sinte foreldrene anmeldte barnevakten umiddelbart, men selv om hun innrømmet å ha slått Jacob, ble saken henlagt. Lovene i delstaten Oregon sier nemlig at den fornærmede må vitne for at gjerningsmannen skal kunne dømmes. Det gjorde Jacobs far, Joshua, forbannet!

«Vanligvis holder jeg familierelaterte ting privat, men denne gangen er det annerledes. For 2 måneder siden ble sønnen min slått av barnevakten vår, og flere leger, i tillegg til en politimann, sa at skadene kunne ha drept ham. Etter flere dager erkjente barnevakten forholdet, men hun kan ikke dømmes. Etter å ha ventet i 2 måneder måtte vi bare finne oss i å tape rettsaken, fordi min 1 år gamle sønn ikke kunne fortelle med ord hva som skjedde. Jeg er så sint! Jeg håper dette innlegget sprer seg og at noe skjer. Vi har en tilståelse og bevis i form av merker på vår sønn. En død person kan ikke fortelle deg hvem som drepte ham. Men en baby er ikke et offer fordi han ikke kan snakke? Det kan ikke en død person heller. Og det tok dere 2 måneder å fortelle oss dette? Noe må gjøres. Ingen skal slå et barn og slippe unna med det fordi barnet ikke har lært seg å snakke enda!» skriver Joshua i et Facebook-innlegg.

Hundretusener av mennesker har delt innlegget, og uttrykt at de er enige med Joshua. Det er hårreisende at denne barnevakten skal slippe unna med noe så grusomt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!