Pappaen ringer 112 og skriker at babyen ikke puster. Etter obduksjonen avsløres den brutale sannheten!

10402

Selv om alle har rett til å få barn, er det absolutt ikke alle som bør bli foreldre. På fredag fikk alarmsentralen i Utah, USA en telefon fra 19 år gamle Clint Nokes. Hans sønn, Hudson, hadde sluttet å puste og trengte akutt hjelp.

Ambulansepersonalet kunne ikke redde livet til den 7 uker gamle babyen, og tok ham derfor umiddelbart med til sykehuset.

Guttens far forklarte politiet at han hadde prøvd å få babyen til å rape etter at han hadde spist, men at det ikke gikk. Så ble han plutselig livløs.

Han skal da ha ringt kjæresten sin, barnets mor, Krista Larsen, for å fortelle at noe var alvorlig galt.

Men da politiet senere snakket med personalet på sykehuset, begynte farens historie å gå i oppløsning. Og ved obduksjonen ble den grusomme sannheten avslørt.

Gutten var full av blåmerker på hodet og brystet, og man kunne se tegn til blødning i hjernen. Legene gjorde alt de kunne for å redde guttens liv, men det gikk ikke.

Hudson døde på sykehuset tidlig den 2. desember.

Gutten hadde brudd i kraniet, blødninger i øynene og flere brudd andre steder på kroppen.

Når bevisene ble presentert for barnets far, tilstod han til slutt.

(Illustrasjonsbilde)

Han hadde «eksplodert» da Hudson ikke ville slutte å gråte. Han kastet gutten i sofaen, løftet ham etter ett ben og ristet ham opp ned.

Tidligere den samme uken hadde han også mistet gutten på hodet i vasken.

Clint er nå arrestert og venter på rettssaken.

Det er ufattelig at noen kan få seg selv til å gjøre noe så forferdelig med et lite hjelpeløst barn. Enda mindre forståelig er det at det var barnets far som gjorde det. Denne mannen fortjener å straffes hardt!

Del artikkelen med vennene dine hvis du er enig!