Paret med tvillinger venter barn igjen. Men når legen viser ultralydbildet, besvimer pappaen umiddelbart!

5929

Robert og Nia ble forelsket i hverandre for snart 10 år siden. Men det var først i august 2014 de bestemte seg for å forlove seg.

Da hadde de allerede en sønn, 3 år gamle Shai. Og når de sto ved alteret, var Nia gravid med tvillinggutter.

Så, bare noen år senere, fant Nia ut at hun var gravid igjen. Og på den første ultralydundersøkelsen, fikk de store nyheter: Nia var gravid med tvillinger for andre gang!

Hun gikk på toalettet en tur, fullstendig sjokkert. Men når hun kom tilbake igjen, fikk hun enda et sjokk – det viste seg nemlig at det ikke var tvillinger. Det var trillinger!

Å få trillinger er veldig uvanlig, særlig ved naturlig befruktning. Og for en mor som allerede hadde fått ett sett med tvillinger, er sannsynligheten enda mindre.

Nia gjorde seg klar til å fortelle ektemannen den store nyheten. Hun visste at det ville bli en vanskelig oppgave å ta vare på en så stor familie, men samtidig var hun overlykkelig og takknemlig.

Og akkurat som Nia, ble Robert dypt sjokkert da han fikk høre hva fremtiden skulle bringe.

«Åh, jeg besvimte! Jeg falt sammen!» sier han.

Paret begynte å gjette hvilke kjønn trillingene var. Siden de allerede hadde 3 gutter, var de nysgjerrige på om de muligens ventet jenter denne gangen.

Og når de fikk svaret, arrangerte de en liten fest for å avsløre barnas kjønn. Det ble jenter!

«Huset er i offisielt i balanse nå, ettersom guttene flokker seg rundt moren. De vil forsvare henne. De gir henne ikke et eneste sekund, og det er vanskelig for henne å gjøre noe på egen hånd. Men nå har jeg min egne lille gjeng. De vil følge meg, beskytte og ta vare på meg.» sier pappaen.

Møt familien i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!