Den nybakte mammaen ble lam like etter fødselen. Men hun NEKTET å gi opp!

1538

Mange unge kvinner drømmer om at de en vakker dag skal få egne barn og bli mamma. For Holly Gerlach fra Canada gikk drømmen i oppfyllelse – men like etterpå tok livet en uventet vending.

I en alder av 26 år ble hun mamma til en liten jente ved navn Casey. Men til tross for at fødselen gikk som den skulle, fikk Holly store problemer etter at hun dro hjem fra sykehuset.

Problemene oppstod da Holly plutselig fikk store smerter i nakken. Så mistet hun følelsen i bena.

Tilstanden ble fort verre, og det tok ikke lang tid før hun var tilbake på sykehuset igjen.

Etter en medisinsk undersøkelse konkluderte legene med at hun var lam fra nakken og ned, og hun ble umiddelbart flyttet til intensivavdelingen.

Holly ble diagnostisert med Guillain-Barre syndrom (GBS), en sjelden sykdom som kjennetegnes av lammelse i armer og ben – en lammelse som gradvis utvikler seg i løpet av noen dager eller uker.

Holly var helt utslitt innen hun fikk diagnosen. Det var en veldig svak, nybakt mamma som lå på intensiven. Hun var så lammet at hun måtte ha hjelp til å puste.

Men det var en ting som gjorde at Holly ikke ga opp håpet. Hennes nyfødte datter, Casey. Selv om det var veldig anstrengende, gjorde hun alt hun kunne for å møte datteren hver dag.

Det var ikke langt unna at Holly ga opp, og en dag sa hun til en sykepleier:

«Jeg er i veldig stor smerte.»

Disse ordene bekymret legene.

Men sakte men sikkert begynte lammelsen å avta, og etter 70 dager kunne hun omsider forlate intensiven. Hun kunne prate igjen og det var ikke lenger noe problem å bruke rullestol.

Hun ble sterkere for hver dag, og etter 87 dager begynte hun med rehabiliterende trening. 87 dager etter diagnosen, kunne hun stå på bena igjen – for første gang på nesten 3 måneder!

Holly fortsatte å jobbe hardt med rehabiliteringen, og etter å ha trent opp styrken i armene igjen, var hun endelig sterk nok til å gjøre noe hun hadde ventet lenge på. Nemlig å løfte datteren sin og holde henne i armene.

Et år etter den forferdelige diagnosen er Holly nå i bedre form enn hun noen gang har vært.

Hun kan leve livet sitt fullt ut, noe som virket umulig når sykdommen rammet henne. Holly er virkelig et godt bevis på at man aldri bør gi opp.

Kjærligheten til datteren ga henne styrken til å kjempe den tøffe kampen, som hun til slutt vant. Fantastisk!

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!