13-åringen tok plutselig sitt eget liv. Da finner moren et brev som avslører den hjerteskjærende sannheten!

130952

Vi har alle har våre erfaringer med mobbing på en eller annen måte. Noen har kanskje vært utsatt for mobbing selv, eller vært med og mobbet. Mange barn, unge, og til og med voksne blir daglig utsatt for fysisk og psykisk mobbing – som gjør livet til et helvete.

Cassidy Trevan fra Melbourne i Australia visste altfor godt hvordan det føltes. Hun hadde blitt mobbet lenge, mest psykisk, men også fysisk.

Hun ble kalt stygge navn, angrepet både på skolen og på nettet, og til og med familiens hus ble vandalisert.

Det ble så ille at hun ikke lenger kunne gå på skolen. Det var rett og slett for vanskelig. Til tross for samtaler med mobberne, ble det ikke noe bedre.

Etter et helt semester hjemme fra skolen, med samtaler og hjelp, var Cassidy omsider klar for å prøve seg på skolen igjen. Til og begynne med skulle hun være der 2 dager i uken, for å venne seg til det.

Jentene som hadde vært slem beklaget til henne. De ønsket å være venner med henne nå. De spurte om hun ville bli med på en festival.

Selvfølgelig ville hun det. Hun hadde vært fryst ute så lenge at ønsket om å ha venner var for stort til at hun kunne si nei.

Men Cassidy visst ikke at jentene hadde en plan, grusommere enn noen kunne forestille seg. De tok med seg Cassidy til et nærliggende hus, hvor de hadde arrangert at to eldre gutter skulle voldta henne.

Jentene satt ute og ventet, mens guttene byttet på å voldta henne. På dette tidspunktet var Cassidy bare 13 år gammel. Cassidy anmeldte hendelsen, men var for redd til å vitne. Og siden hun ikke ville vitne, var det ingenting politiet kunne gjøre – og alle de involverte slapp unna.

Cassidys mor, Linda, sørget for at hun fikk bytte skole og de flyttet. Men mobberne kom alltid tilbake til henne på en eller annen måte. De angrep henne på butikken, og ringte til og med hjem til moren og krevde å få snakke med henne.

Linda gjorde alt hun kunne, men til slutt fikk Cassidy nok. En dag i desember 2015 tok hun sitt eget liv.

Etter selvmordet, fant Linda et brev skrevet av datteren. Et brev som alle bør lese. Et brev til alle mobbere:

«Jeg var elev ved (skolens navn er fjernet) og jeg ble voldtatt av elever som fortsatt går på den skolen. Jeg vet at det kanskje høres ut som om jeg bare vil ha oppmerksomhet, men det er helt ærlig ikke slik. Jeg har flere grunner til at jeg gjør dette, som jeg skal forklare.

Målet mitt er å advare andre (mest andre elever, men også foreldre) om hva som skjedde, for jeg er redd for at hvis de kunne gjøre det med meg, så kan de gjøre det med andre barn som meg. Eller iallefall forsøke. Du har faktisk muligheten til å forhindre at det skjer. Husk at de som gjorde dette mot meg var elever på (fjernet). Det er vanskelig å forstå, jeg vet. Med det er sant.

Jeg gjør ikke dette fordi jeg vil hevne de som voldtok meg, sto bak planleggingen eller mobbet meg på grunn av voldtekten. Jeg gjør det heller ikke for oppmerksomhet, som jeg allerede har sagt. Jeg vil gjøre dette klart.

Jeg gjør dette fordi det for øyeblikket er 1500 elever på skolen, i alderen 7-12 år – og de må advares. På grunn av hva som skjedde med meg, og på grunn av at ingen ansatte på skolen gjorde noe for å hjelpe meg. Det er nå min plikt å advare dere alle for at dere skal vite hva som skjedde.

Men jeg gjør det også for meg selv. Jeg vil endelig, etter ett og et halvt år, få fred. Det er overraskende hvor mange elver som har hørt historier om meg, og merkelig nok hører historier om meg enda den dag i dag.

Jeg har byttet skole og jeg har flyttet, men jeg blir fortsatt kontaktet og mobbet. Jeg kan ikke få mennesker til å slutte å spre rykter, men jeg kan i det minste forsøke å fortelle sannheten.

Men som sagt, dette er helt ærlig for de elevene som fortsatt ikke vet hvor farlige disse elevene er.

Mitt navn er Cassidy Trevan, og jeg ble voldtatt.

Om noen prøver å gjøre livet ditt vanskelig, tro meg, det er verdt å kjempe. Kjemp! Hvis du ikke gjør det, kommer du til å angre for resten av ditt liv. Du klarer det. Vær forsiktig, vær på vakt. Vær aktsom.»

Ingen skal føle seg så dårlig at de føler at den eneste utveien er å ta sitt eget liv. Vi må jobbe sammen. Elever, foreldre og lærere. Alle må hjelpe hverandre for å få slutt på mobbing. Ingen skal kjempe alene.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!