17-åringen erstatter Andrea Bocelli i duetten. Men Celine Dion kan ikke tro sine ører når gutten stemmer inn!

3420

En stor dose hardt arbeid og mye flaks ligger står bak mange artisterts gjennombrudd. For Josh Groban var det ikke noe unntak. Da han var 17 år gammel, snublet han inn i karusellen – som skulle gjøre han verdensberømt.

Året var 1999, og Celine Dion skulle opptre sammen med Andrea Bocelli under Grammy gallaen. Andrea kunne ikke stille opp, og de måtte finne en rask løsning.

Dirigenten David Foster hadde tidligere hørt om den da 17 år gamle Josh Groban, og bestemte seg for å ringe ham.

Å ta rollen som Andrea Bocellis erstatter var skremmende for Josh, og det var ikke før etter mye overtalelse at han bestemte seg for å prøve.

Josh forteller at han husker det som om det var i går. Han fikk kranglet seg forbi sikkerhetsvaktene, men ingen la merke til ham før 30 minutter senere.

«Hvor er denne Josh? Vi venter på en Josh?»

«Her… Jeg har vært her i 30 minutter..», og med et skeptisk sukk ble han kastet rett ut i ilden.

10 år senere, forteller Celine Dion om øyeblikket da Josh kom ut på scenen for den første opptredenen. Hun var skeptisk til om det ville fungere, med gutten som så ut som han var 12 år gammel og skalv som et blad i sterk vind.

«Denne unge mannen kom ut på scenen og gikk nesten baklengs fordi han var så redd.» sier hun.

Men da han tok mikrofonen, var det ingen tvil – han var en verdig erstatter. 10 år senere gjenforenes de, snakker om den fantastiske kvelden, og synger sangen «The Prayer» sammen.

Dette er virkelig to fenomenale sangere, og sammen tar de sangen til nye høyder. Hør selv i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook!