Den unge mammaen poserer med tvillingene sine. Men ved en nærmere titt avsløres den skremmende sannheten!

191693

I november 2015 gjorde denne unge mammaen fra California en enkel, men veldig gripende undersøkelse.

Brandie Wood, mamma til tvillingene Blaine og Rylie, bestemte seg for å gjøre et lite eksperiment hjemme – og avslørte en trist, men vanlig sannhet om hvordan teknologi har forandret mange familieliv.

Brandie, som selv pleide å laste opp bilder av seg selv og barna på Facebook, delte eksperimentet sitt på Facebook – og innlegget spredte seg som ild i tørt gress.

«I dag gjorde jeg en test. Jeg satt og så på mens guttene mine lekte.» skriver hun.

«Da jeg satt stille i hjørnet av rommet, noterte jeg hvor mange ganger de så på meg av forskjellige grunner: for å se om jeg så alt det kule de holdt på med, for å søke godkjennelse eller for å se om det var noe jeg ikke likte. Hele tiden så de etter morens reaksjon.»

Med så enkel tilgang på alle typer teknologi som vi har i dag, har barn og unge blitt så oppslukt i sine gadgets at de ofte mister fokus på det viktigste i livet.

Men foreldre kan også være avhengige av sine mobiltelefoner og datamaskiner.

«Jeg kunne ikke la være å undre: og jeg hadde hatt øynene klistret til mobiltelefonen eller dataskjermen, hvilket budskap hadde jeg sendt til barna da?»

«28 ganger hadde guttene mine da lurt på om internett og telefonen var viktigere enn dem. 28 ganger hadde guttene mine ikke fått den oppmerksomheten de leter etter.»

«28 ganger hadde mine største kjærligheter følt seg ensomme. 28 ganger hadde barna mine vært sikre på at det er telefonen og skjermen som virkelig betyr noe.»

«I en verden der vi blir akseptert og dømt ut fra hvordan andre oppfatter oss, og ikke ut fra hvordan vi virkelig er, i en verden hvor ens verdi avhenger av antall følgere eller liker, i en verden der kvalitetstid med kjære erstattes med isolasjon og tekstmeldinger fra det andre rommet, vil jeg be deg om å tenke deg om.»

«Vær så snill, legg fra deg teknologien og tilbring litt mer tid med familie og venner.

Den neste generasjonen forventer at vi skal lære dem å bli voksne, så sørg for å ikke vær for opptatt med sosiale medier – du vet aldri hvem som ser på og hvilket budskap det sender.»

Brandies kraftige innlegg har blitt delt mer enn 70.000 ganger.

Den smarte mammaen sier at hun er glad for at budskapet hennes har nådd ut til så mange mennesker, nært og fjernt.

«Vi har faktisk makten til å påvirke.» sier hun.

«Bare det å være oppmerksom på dette, tror jeg hjelper enormt.» forteller Brandie til The Huffington Post.

«Jeg er skyldig i å se for mye på telefonen, men dette har gjort meg ydmyk og mer klar over situasjonen.» sier Brandie.

Del denne artikkelen for å spre Brandies viktige budskap!