Denne unge kvinnen ble lei av jobben sin. Da sa hun opp, med DETTE dristige avskjedsbrevet!

1796

En ung kvinne ble lei av måten sjefen hennes behandlet henne på, så hun bestemte seg for å si opp.

Men hun ville ikke bare si opp jobben sin på vanlig måte. Hun ville at sjefen skulle vite nøyaktig hvorfor hun ikke ville jobbe der lenger, og skrev derfor et nokså dristig brev til ham, for å annonsere sin avgang.

«Kjære sjef,

Jeg beklager at stemoren min døde så plutselig av kreft. Jeg beklager at jeg ikke er en robot og at jeg ble påvirket av hennes bortgang, så jeg gikk glipp av jobb. Jeg beklager at jeg ble syk og måtte holde meg hjemme fra jobb, for å unngå å smitte alle andre. Jeg beklager at jeg har jobbet 47,5 timer i uken (uten å få overtidstillegget jeg har krav på) de siste 7 månedene, og derfor ikke hatt noe annet valg enn å bestille legetime på dagtid.

Jeg er åpenbart en forferdelig ansatt, og for det beklager jeg. Jeg vet at du hater at folk forteller deg hvordan du skal gjøre jobben din, men jeg foreslår at du begynner å lete etter en erstatter for meg. Umiddelbart.»

Denne kvinnen fikk virkelig nok. Forhåpentligvis finner hun seg en ny jobb snart, med en arbeidsgiver som er litt mer forståelsesfull.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!