Pappaen sender sønnen på skolen med en skjult lydopptaker. Men når han hører opptaket, tror han ikke sine egne ører!

10228

Ingen kjenner sine egne barn bedre enn seg selv. Derfor er det ikke rart at man begynner å spekulere når det dukker opp informasjon om barna, som er helt fremmed for foreldrene.

Denne hendelsen, som fant sted for et par år siden, er et godt bevis på at foreldre alltid bør stole på magefølelsen sin, og barna sine.

Stuart Chaifetz 2-årige sønn Akian, har autisme og gikk på en spesialskole for å få den hjelpen han trengte.

Etter et drøyt år oppdaget faren at sønnen, som tidligere hadde vært rolig og glad, hadde forandret seg.

Han var ikke den samme gutten lenger, og pappaen begynte å mistenke at noe ikke var helt riktig.

Han begynte også å få brev fra skolen, som hevdet at Akian ikke oppførte seg bra og var aggressiv – en side av Akian pappaen aldri hadde sett før.

Han ville komme til bunns i saken fortest mulig, og kontaktet en atferdsterapeut. Han ville se om han kunne finnet ut hva som skjulte seg bak sønnens plutselig forandring.

Men dessverre fikk han ikke svar på spørsmålene sine, og sønnen følte seg bare verre og verre.

Til slutt forstod faren at han måtte gjøre noe selv for å finne ut hva som hadde skjedd. Han mistenkte at det kunne være noen i klasserommet som gjorde at sønnens atferd hadde endret seg.

Han la derfor en lydopptaker i sønnens lomme før han sendte ham på skolen, og håpet at opptakene ville løse gåten.

Men han kunne aldri forestille seg ordene som ble tatt opp.

Akian ble stadig utskjelt av læreren og lærerens assistent. Han ble kjeftet på og kalt bastard. Men det vanskeligste å høre var at Akian gjentatte ganger ba om å få treffe pappaen sin, hvorpå han fikk et bastant «nei!» hver gang. Det fikk Akian til å bryte helt sammen.

I tillegg kunne han høre at læreren og assistenten snakket om at de skulle drikke seg fulle, og snakket om sex foran elevene.

Stuart visste at opptaket ikke ville holde i retten, men han sendte det til skolens ledelse. Heldigvis ble både læreren og assistenten sparket. Men ingen andre tiltak ble satt inn.

Få med deg hele den skrekkelige historien i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!