23. juni 2024

Personalet ble lei av passasjerenes dumme spørsmål. Da griper denne mannen plutselig mikrofonen!

Alle vet at man ofte må takle veldig utålmodige medreisende så fort man befinner seg på en flyplass. Det er mange som har ventet, stått i kø og hatt lange reisedager – og ikke har særlig mye tålmodighet igjen.

Dette er noe de ansatte må takle også, som får den ene rare spørsmålet etter det andre. De ansatte i flyselskapet Southwest hadde nok fått nok av teite spørsmål når de spøkefullt annonserte at alle spørsmål ville koste – kundene måtte først synge en sang inn i mikrofonen.

Det eliminerte nok de aller fleste unødvendige spørsmålene som tok opp personalets tid, men en mann bestemte seg for å betale med en sang.

Han gikk opp til skranken, tok tak i mikrofonen, og til alles store glede begynte han å synge sangen «No Diggity» av Blackstreet. Uten hemninger synger han for full hals, og gir medreisende og ansatte en uforglemmelig opplevelse.

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!