Narkolangeren brukte lekeplassen som forretningssted. Det fikk denne pappaen nok av!

1413

Lekeplasser er fine på mange måter. Det er en fin møteplass for barn og unge, som kan løpe, hoppe, leke og klatre i lekestativene.

Vi er overbevist om at de aller fleste har et minne eller to fra flotte øyeblikk på lekeplasser, uansett hvor i verden du er fra. Det er tilfellet for Jeremiah Fjeld også, som elsker å ta med barna sine til lekeplassen. Men for noen dager siden opplevde han noe ubehagelig der, som han umiddelbart bestemte seg for å gjøre noe med.

Jeremiah forklarer at hans kone Rachel ringte ham da hun var på lekeplassen i nabolaget med barna. Hun var både opprørt og redd, og sa at hun hadde bevitnet narkosalg mellom to unge menn – bare noen meter fra henne.

Da nølte ikke Jeremiah et eneste sekund med å ta saken i egne hender. Han kjørte rett til lekeplassen, mens han ringte politiet.

«Så fort jeg fikk øye på en narkolanger, tok jeg tak i ryggsekken hans og forklarte han høyt og tydelig at han aldri skulle sette sin fot på lekeplassen igjen.» sier han.

Politiet ankom kort tid etterpå, men de arresterte ingen. Likevel var det ikke nok for Jeremiah. Da han kom hjem, snekret han sammen et skilt som han satte opp på lekeplassen:

«Ikke mer narkolanging her! Denne parken er for barna våre! Vi har fått nok og vi tar parken vår tilbake!»

Etter at han publiserte et bilde av skiltet på Facebook, har hundrevis av foreldre støtte innsatsen hans, og mediebedrifter ønsket å intervjue ham om hendelsen.

På kort tid har meldingen nådd ut til tusenvis av mennesker, og dagen etter at Jeremiah publiserte bildet, skrev han et nytt innlegg, der han forklarte at han også har oppsøkt narkolangerens vennegjeng og konfrontert dem – og siden har ingen sett de på lekeplassen.

Jeremiah satte en stopper for de stygge forretningene på lekeplassen til barna, og er en ekte hverdagshelt.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!