23. juli 2024

Mannen filmer havet i tordenværet. Men det han fanger på film gir meg frysninger nedover ryggen!

Det finnes to typer mennesker i verden: de som elsker tordenvær og de som hater det. For noen er tanken på store bølger, torden og lynnedslag spennende, og kanskje til og med beroligende. For andre er det utrolig skremmende.

Men uansett hvilken side du er på, kan vi vel alle være enige om at bilder og videoer av lynnedslag er ganske fantastiske.

Clint Blevins var i Daytona Beach i Florida, da det plutselig blåste opp til storm. Han tok fram videokameraet sitt, og filmet utover stranden og havet. Det han fanget på film da er mildt sagt fortryllende – og skremmende!

Se det utrolige klippet nedenfor. Naturen er virkelig noe for seg selv.

Del gjerne videoen med vennene dine på Facebook!