Bruden blir forvirret når brudgommen plutselig hopper i vannet. Så innser hun HVORFOR han gjorde det!

2019

Bryllupsdagen er en av de mest minneverdige dagene i livet til et par. Men for dette paret fra Cambridge i Canada, ble dagen uforglemmelig av flere forskjellige årsaker.

Brittany Cook fikk bekreftet at hun hadde funnet den perfekte mannen i Clayton, da bryllupsdagen deres endte med at han ble hyllet som en helt.

Da de skulle ta bilder etter seremonien, gikk paret til en nærliggende park for å få den perfekte bakgrunnen. Den grønne parken og den store dammen sørget for at fotografen fikk omgivelsene han var ute etter – men plutselig skjedde det noe veldig uventet.

Da fotografen skulle ta noen bilder av Brittany, snudde hun seg plutselig og så at mannen stod i dammen. Hun skjønte ikke hvorfor han hadde hoppet i vannet, fullt påkledd.

Først antok hun at han gjorde det for moro skyld, men så innså hun at ektemannen nettopp hadde reddet et liv.

En gutt hadde lekt med vennene sine i nærheten, og falt i vannet. Heldigvis var Clayton raskt på plass, og før noen visste ordet av det, hadde han fått gutten på land.

Clayton så at gutten strevde i vannet, og skjønte umiddelbart at han måtte hjelpe ham.

Den sjokkerte gutten sa ikke et ord etter hendelsen, men heldigvis var han ikke skadet.

Siden det hele skjedde under fotograferingen, klarte fotografen selvfølgelig å ta noen bilder av situasjonen, og paret har nå noen veldig minneverdige bryllupsbilder.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!