Dommeren tvinger den unge jenta til å fjerne sminken. Sekunder senere gjør hun hele juryen målløs!

8349

Å stille seg på scenen å synge foran noen av de mest berømte ansiktene i musikkbransjen kan være skremmende for hvem som helst – spesielt hvis du er ung og uerfaren.

Men selvfølgelig vil alle vise frem sin beste side og overbevise publikum om at de er klare til å ta verden med storm. Det ville iallefall Samantha Lavery, som drømte om å slå gjennom i X-Faktor i Storbritannia.

I 17-åringens hode, hadde hun det perfekte utseendet for å bli en stjerne. Men dommeren Simon Cowell så rett gjennom Samanthas ytre, og stilte henne mot veggen…

Første gang Simon så Samantha, fikk hun en dose av den kjente kritikken hans. Han så den første auditionen hennes og kritiserte sangstemmen hennes.

Men til tross for kritikken, fikk hun komme tilbake senere i konkurransen – og fikk en ny sjanse. Simon hadde lovet å fly alle sine håndplukkede kandidater til en gård, hvor de skulle få en ny sjanse til å opptre – og heldigvis for Samantha var hun en av kandidatene.

Nok en gang kom Samantha i høye høler, masse sminke og en staselig frisyre. Men Simon lot seg ikke imponere…

Han ga umiddelbart uttrykk for at sminken, antrekket og frisyren ikke gjorde henne noen tjenester. Han ba henne om å vise hvem hun egentlig var, istedet for å gjemme seg bak «masken».

Simons kritikk virket krass, men den fungerte. Istedet for å bli fornærmet, samlet Samantha motet, og kom sterkt tilbake.

Se og hør selv i videoen nedenfor.

Del gjerne videoklippet med vennene dine på Facebook!