Han hører skrik fra det forlatte huset og sparker inn døren. Det han finner er blodig alvor!

7043

Å ta loven i egne hender er noe alle frarådes å gjøre, men hvis noen man elsker er i fare og politiet ikke kommer, hva skal man gjøre da?

Da den enslige småbarnsmammaen Bethany Arceneaux hadde vært forsvunnet i 3 dager, ble familien lei av at politiet ikke klarte å gjøre noe. Takket være et vitne visste familien at Bethany hadde blitt kidnappet av kjæresten sin – de visste bare ikke hvor hun var. Men de visste at kjæresten var voldelig, så det ble en kamp mot klokken.

En kollega hadde sett at 29-åringen kastet seg på hornet da hun ble dratt ut av førersetet på en parkeringsplass. Mannen som dro Bethany ut av bilen var eks-kjæresten hennes – som også var faren til den 2 år gamle sønnen hennes. Kollegaen løp mot bilen, mens Bethany ropte til henne at hun måtte ta barnet, noe hun gjorde. Mannen tok med seg Bethany i bilen sin og kjørte avgårde.

Hendelsen ble anmeldt, men da familien syntes at politiet brukte for lang tid, tok de saken i egne hender.

Flere spor førte til at de til slutt fikk et tips om et forlatt hus hvor mannen pleide å oppholde seg. 6 av Bethanys familiemedlemmer, i tillegg til naboer og venner, dro rett til det forlatte huset – og hørte skrik fra innsiden.

Bethanys fetter sparket inn døren, og synet som ventet han der var verre enn han kunne ha forestilt seg.

Der sto mannen og stakk Bethany gjentatte ganger med kniv. Bethany hadde blod over hele kroppen og skrek i panikk og smerte. Uten å nøle tok fetteren fram pistolen sin og skøt mannen.

Bethany fikk alvorlige skader, men slapp unna med livet i behold. Ifølge CNN ble ingen av familiemedlemmene dømt for noe, da handlingen ble ansett som nødvendig.

Få med deg hele historien i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!