4-åringen skriker høyt på gyngehesten. Når mammaen ser nærmere, kan hun ikke tro sine egne øyne!

3436

Det finnes knapt et barn som ikke elsker lekeplasser, og å få løpe rundt og leke med vennene sine.

Det er jo fantastisk for både foreldre og barn å tilbringe solfylte dager på lekeplasser og i parker – hadde det ikke vært for enkelte mennesker, som bare må ødelegge og sabotere…

Til tross for at lekeplasser bør være trygge områder, er ikke det alltid tilfellet. Det vet mammaen Camilla godt. Etter onsdagens skrekkopplevelse i Bureå i Sverige, vil hun nå advare andre foreldre.

Camilla Renström var på en lekeplass med sine to sønner, Theo og Melvin. Men onsdagens utflukt ble et skikkelig mareritt!

Da 4 år gamle Theo skulle sette seg på en gyngestol på lekeplassen, skrek han høyt. Da løp Camilla bort for å se hva som hadde skjedd.

Snart innså hun det forferdelige: noen hatt satt spiker i setet på gyngehesten.

Camilla kunne ikke tro sine egne øyne. Heldigvis slapp sønnen relativt uskadd unna, med litt smerte i rumpa og noen hull i buksen – men hele familien ble sjokkert av hendelsen.

«Jeg vet ikke hvorfor noen vil gjøre noe slik, om det er for moro skyld eller ikke. Det er ikke gøy! Tenk om 1-åringen min hadde klatret opp på den?» sier hun til Aftonbladet.

Etter hendelsen ringte Camilla til kommunen, som kom og utbedret problemet. Hun anmeldte også hendelsen – og via Facebook, bestemte hun seg for å gi alle foreldre en advarsel.

«Jeg vil advare om at dette kan skje igjen, også på andre lekeplasser.» skriver hun på Facebook.

Del artikkelen for å hjelpe Camilla å spre denne advarselen!