13. juli 2024

Denne 3-åringen ble født med trommestikker i hendene. Men SE når han leder et helt orkester!

De fleste av oss husker ikke de første årene våre på denne jorden, men mange man sannsynligvis gjette seg frem til at de var fylt med lek og moro. Men i en alder av 3 er det ikke mange som har utviklet noen spesielle talenter enda.

Lyonya Shilovsky derimot, er ikke som de fleste. Da han var 3 år gammel, ble han kjent etter å ha deltatt i det russiske programmet «Minute of Fame», med sin spektakulære evne til å spille trommer.

Det er som om 3-åringen ble født med trommestikker i hendene, og takket være opptredenen hans i TV-programmet, fikk han flere muligheter til å vise frem talentet sitt.

Det mest utrolige øyeblikket er når han leder et helt orkester gjennom det berømte stykket Orpheus in the underworld av Jaques Offenbach. Stykket, som er mer kjent som Can-Can, er fartsfylt og spennende – men til tross for det, holder den lille gutten roen gjennom hele forestillingen.

Pyntet fra topp til tå får han stående applaus, mens han får en vakker blomsterbukett – før han bukker for publikum og forlater scenen.

Se den talentfulle guttens utrolige prestasjon selv, i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet med dine venner på Facebook!