4-åringen kommer løpende ut fra toalettet i smerte. Moren kan ikke tro hva som har skjedd!

7218

Å holde offentlige toaletter trygge og rene bør være viktig for oss alle, men dessverre er det ikke alle som tenker sånn. Det fant en britisk mor og hennes 4 år gamle datter ut på en smertefull måte.

Da Nicole Langmead og datteren Kaya dro på McDonalds for å spise, ante de fred og ingen fare.

Men før de skulle dra hjem, måtte Kaya på do. Mens Kaya gikk på toalettet, satt Nicole og gledet seg til å komme hjem for å slappe av – men plutselig hørte hun et høyt skrik fra toalettet.

Nicole løp umiddelbart bort til døren, hvor en gråtende Kaya kom ut. Den unge moren merket da at Kayas ben var blodige. Etter å ha undersøkt datteren, gikk hun for å se på toalettsetet. Da oppdaget hun at noen hadde smurt superlim over hele setet!

Kaya ble klistret fast til limet, og da hun skulle reise seg, ble store deler av huden hennes revet av. Nicole er sjokkert. Hvem kunne gjøre noe slikt? Hun varslet umiddelbart personalet, som ga Kaya en ballong og gjorde alt de kunne for å trøste henne.

Nicole ble rørt av de ansattes håndtering av situasjonen, men også fryktelig sint på gjerningspersonene. Hun håper de blir funnet og holdt ansvarlig, og at ingen må oppleve det samme som datteren.

Kaya slapp heldigvis unna uten varige skader eller arr, men den skremmende hendelsen er vanskelig å glemme. Det var kanskje bare en elendig spøk for gjerningspersonene, men for Kaya og moren var det et mareritt.

I videoen nedenfor forteller de historien selv.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!