Denne mannen jobbet natt og dag for å lage 1000 måltider. Årsaken er fantastisk!

873

Brødrene Phe Nguyen og Binh Nguyen driver en restaurant i byen Port Arthur i den amerikanske delstaten Texas.

Da orkanen Harvey rammet staten, så de alle elendighetene med egne øyne. Da var de ikke i tvil om hva de måtte gjøre: strekke ut en hjelpende hånd til menneskene i nød.

Så i den vanskelige tiden, begynte de å jobbe natt og dag på restauranten sin Sushi Bar and Lounge – for å tilby mat til alle ofrene for orkanen.

På en dag klarte de å koke sammen mer enn 1000 måltider!

Likevel fikk ikke de lokale heltene noe som helst oppmerksomhet i media.

Restauranteierne bryr seg ikke så mye om det selv, og er på ingen måte ut etter en klapp på skulderen. Men Phe Nguyens sønn, Keith, mente at de fortjente ros for innsatsen – og bestemte seg for å skrive om det på Facebook:

«I dag samlet ansatte og frivillige seg for å lage over 1000 måltider til ofre for orkanen, ambulansepersonell, og andre frivillige. Min far og onkel er veldig ydmyke om det, men jeg synes de i det minste fortjener oppmerksomhet og takknemlighet for alt de har gjort.» skriver Keith Nguyen.

«Hvis du noen gang befinner deg i området, bør du komme innom og vise din støtte til disse hardtarbeidende mennene, eller i det minste dele de gode gjerningene deres på Facebook. Det fortjener de!» avslutter han.

Men Keith hadde ingen anelse om hvilken innvirkning Facebook-innlegget ville ha. I skrivende stund har det blitt delt over 400.000 ganger, og fått over en million reaksjoner.

«Ord kan ikke beskrive vår takknemlighet. Takk for deres store, gode gjerning. Vi er alle en!» er blant en av kommentarene.

Del dette innlegget for å hylle disse heltene du også!