Det første stevnemøtet så ut til å gå på skinner. Men plutselig tok det en BISARR vending!

1038

Vi har alle våre gode og dårlige dager. Men for at et stevnemøte skal gå bra, er det mye som må klaffe.

Kjemien må stemme, man må ha noe til felles, og man må kunne kommunisere uten at det blir pinlig og ubehagelig. Men noen gang er det ting vi ikke kan kontrollere som kan føre til at ting går skeis.

På nettstedet Gofundme, forteller Liam Smyth om et katastrofalt stevnemøte, som nå har blitt en stor suksess på internett – og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor!

Stevnemøtet med den fremmede kvinnen startet bra, og de følte seg umiddelbart komfortable i hverandres selskap. Så bra at de etter å ha spist middag på en restaurant, dro hjem til Liam for å drikke litt vin.

Men det var da ting begynte å gå galt: kvinnen unnskyldte seg for å gå på toalettet. Et øyeblikk senere kom hun ut, og så forskrekket ut.

Kvinnen fortalte Liam at hun satte seg ned for å gjøre nummer to, men at toalettet ikke ville spyle ned etterpå.

«Hun sa at hun fikk panikk, så hun plukket den opp med toalettpapir, og kastet den ut vinduet.» skriver Liam på nettstedet.

Liam sa da at de kunne gå ut og plukke den opp, kaste den der den hørte hjemme, og late som det aldri hadde skjedd. Men det skulle vise seg at det var enklere sagt enn gjort…

Vinduet på badet til Liam var nemlig spesialdesignet, noe som førte til et stort problem. Det var et vindu bak vinduet, og kvinnens kast hadde landet mellom de to vinduene.

Uten å se noen annen løsning på problemet, hentet Liam verktøy, og prøvde å få opp vinduet. Men kvinnen kom opp med en annen plan.

Hun var overbevist om at hun, takket være sine gymnastikkferdigheter, kunne komme seg melloom vinduene ovenfra.

Planen så ut til å fungere, men følelsen av seier ble kortvarig. Liam prøvde å hjelpe henne å klatre opp, men hun ble sittende fast.

Etter 15 minutter var Liam så bekymret for kvinnen, at han kontaktet brannvesenet.

Etter ytterligere 15 minutters arbeid fra brannmennene, klarte de å fjerne vinduet, og kvinnen kom seg ut.

Liam forteller at det fikk bra med kvinnen, men at hun ønsker å være anonym – noe som er veldig forståelig.

Hendelsen førte til at Liam måtte bytte ut vinduet, men for en student som han var det veldig kostbart. Han delte derfor historien på Gofundme-siden, i håp om at noen ville donere og hjelpe han med betalingen av det nye vinduet.

Den bisarre historien spredte seg raskt, og det tok ikke lang tid før pengene strømmet inn. Målet var på 1600 kroner, men summen er nå oppe i svimlende 20.000 dollar! Overskuddet ble han og kvinnen enige om at de skulle donere til veldedige formål.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!