Legene er målløse: Kvinnen gjorde en utrolig oppdagelse i kroppen sin etter en alvorlig sykdom!

4511

Aly Taylor og ektemannen Josh var i full gang med å planlegge en familie da 30-åringen ble diagnostisert med brystkreft trinn 3.

Paret, som har vært sammen siden de gikk på skole sammen, ble helt knust. Aly kunne ikke lenger få barn, på grunn av cellegiftbehandlingen hun måtte gjennomgå.

Men heldigvis klarte den unge kvinnen å beseire den grusomme sykdommen. Da bestemte paret seg for å adoptere et barn, og fikk lille Genevieve inn i livet sitt. De var overlykkelige over å endelig ha en familie, og kunne ikke forestille seg et liv uten barn.

Men så skjedde det ufattelige: Aly følte seg dårligere og dårligere, og var ofte kvalm. Hun fikk en mistanke, og tok en graviditetstest – som viste seg å være positiv! Selv om legene hadde sagt at det ikke var noe håp for at hun kunne bli gravid.

«Det var helt vilt, fordi legene fortalte oss at det aldri ville skje. At det var umulig. Det var et mirakel!»

Fire uker etter at de fant ut at Aly var gravid, tok Genevieves biologiske mor kontakt med paret. Hun fortalte Josh og Aly at hun var gravid igjen, og spurte om de ville adoptere dette barnet også.

«Hun sa: ‘Aly, jeg har ikke mye håp om at dere vil adoptere dette barnet da du er gravid selv.’ Men hjertet mitt ville ha denne babyen. Etter å ha levd med tanken om at vi aldri kunne få barn, kunne jeg aldri ha tilgitt meg selv hvis jeg hadde sagt nei til denne babyen også.» sier Aly.

Den lille familien flyttet fra Louisiana til Kentucky, for å komme nærmere Genevieves biologiske mor, slik at de kunne være til stede under fødselen av sitt andre adoptivbarn også.

Den første til å føde var Genevieves mor. Hun fikk en liten jente, som Josh og Aly døpte Lydia. Og bare 11 dager senere, var det Alys tur. Hun fikk også en jente, som fikk navnet Vera.

«Slik det er nå, er ting mye bedre enn vi noen gang hadde forestilt oss. Hvis noen fortalt meg for 5 år siden at livene våre ville se slik ut i dag, hadde jeg ikke trodd de.» sier Aly.

Aly har nå vært kreftfri i 5 år. Hun, Josh, Genevieve, Lydia og Vera nyter livet som en stor familie.

Alys historie er et godt eksempel på at man aldri skal gi opp håpet.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!