«Hjelp, mamma prøver å drepe oss!» skriker barna. Mens den gravide kvinnen kjører bilen mot havet!

6649

Det var en stormfull dag på Daytona Beach i Florida i USA. Tim Tessener var på ferietur sammen med familien.

Kona hans, som satt i passasjersetet på bilen, la plutselig merke til en bil som kjørte rett mot sjøen. Så fikk Tim øye på noe grusomt: et barn hang ut av vinduet på bilen, og ropte «hjelp oss, mamma prøver å drepe oss!»

Uten å nøle hoppet familiemannen ut av bilen sin, og løp mot bilen som var på vei mot sjøen. Sammen med en livvakt på stranden prøvde han å stoppe kvinnen bak rattet, men uten hell.

«Hun så på oss med et fryktelig tomt blikk.» forteller Tim. «Jeg liker ikke å bruke ordet besatt, men det så ut som hun var det.»

Flere og flere mennesker kom for å hjelpe, og til slutt fikk de de tre små barna ut av bilen, mens moren fortsatt kjørte. Etter dette gikk moren ut av bilen, og begynte å gå utover mot sjøen.

Det viste seg at den 32 år gamle trebarnsmoren, som også gravid, hadde blitt sendt til en psykiatrisk institusjon av sin egen søster dagen før på grunn av alvorlige psykiske problemer. Min kvinnen hadde rømt fra institusjonen, for å kjøre seg selv og barna rett ut i havet. Uten rask hjelp fra redningsmennene kunne det hele endt tragisk.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om den skrekkelige hendelsen.

Kvinnen er nå under psykologisk observasjon, og de tre barna hennes er under myndighetenes beskyttelse.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!