Mammaen adopterte en gutt som ingen ville ha. Men 20 år senere blir hun målløs av det utrolige han gjør!

10500

Ingeborg McIntosh måtte slite hardt og ofre mye for å få sønnen sin hjem. Jordan ble plassert i et fosterhjem da han var nyfødt. I løpet av de neste 4 årene prøvde Ingeborg å adoptere ham, men Jordans biologiske mor ville heller at han skulle adopteres av en afroamerikansk familie.

Men fra første gang de møttes, var det klart at Ingeborg og Jordan hadde et spesielt bånd til hverandre. Og siden ingen andre viste interesse for å adoptere Jordan, ble det etter hvert klart at Ingeborg skulle få ta ham med hjem.

«De plasserte ham i armene mine, og det var kjærlighet ved første øyekast.» sier Ingeborg. Men 20 år senere, skjedde det noe som forandre alt.

Familien McIntosh har gjennomårene tatt vare på over 125 fosterbarn. Men få av dem stjal hjertene deres som lille Jordan.

Jordan ble født hjemme hos Ingeborg, men guttens biologiske mor ville ikke at McIntosh familien skulle adoptere ham. Hun ønsket at han skulle adopteres av en afroamerikansk familie.

Men det var ingen hjem som ville ta i mot Jordan, så han ble adoptert av Ingeborg da han var 4 år gammel.

«Han var en åpenbar del av familien, uansett hva som hadde skjedd.» sier Ingeborg.

Men to tiår etter adopsjonen, fikk Ingeborg den knusende beskjeden om at hun hadde cyster på nyrene, og trengte en nyretransplantasjon. Det var da Jordan satte i gang planen sin, uten at moren Ingeborg visste noe om det.

Han testet seg for å se om han var en passende donor, noe han var.

«Det føles som om det var meningen.» sier Jordan, og fortsetter:

«Forhåpentligvis kan jeg gjøre mer for henne når jeg blir eldre, men i dette øyeblikket var dette det minste jeg kunne gjøre. Ingeborg insisterte på at jeg ikke måtte gjennomgå operasjonen, men jeg hadde allerede bestemt meg.»

Når du ser Jordan snakke om Ingeborg, er det krystallklart hva han synes om moren sin: han kan knapt snakke om vennligheten hennes uten å bryte ut i gråt av takknemlighet.

«Alt hun har gjort for meg siden jeg var liten, jeg ville bare gi litt tilbake til henne, og vise at jeg setter pris på henne.»

I videoen nedenfor forteller de den rørende historien selv.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!