Michael Jackson døde for 8 år siden. Nå deler datteren et unikt bilde på pappaens bursdag!

4971

29. august skulle ha vært Michael Jacksons 59. fødselsdag. Og for å ære sin fars bursdag, publiserte datteren hans, Paris Jackson, et unikt bilde på sosiale medier.

Michael Jackson ble født i 1958, og begynte sin musikalske karriere sammen med brødrene i bandet «Jackson 5». Senere begynte han solokarrieren sin, og produserte en rekke av det som ble verdens mest solgte album – og ble døpt til «The King of Pop».

Michael Jackson har hatt en stor innvirkning på hele musikkbransjen, og noen av hans mest kjente sanger er «Thriller», «Black or White» og «Billie Jean». Men 25. juni i 2009 gikk han tragisk bort som følge av hjertestans.

I løpet av karrieren sin ble han ofte forfulgt av fotografer og paparazzi, men han var veldig nøye med å holde barna sine unna kameraene. Det er ikke før nå at datteren hans, Paris, har stått frem i rampelyset, blant annet som modell.

Michaels fødselsdag var for noen dager siden, og for å feire sin avdøde far, publiserte Paris et bilde av de to, med en følelsesmessig tekst.

På bildet ser du en ung Paris som kysser pappaen sin. Han har på seg det mest ikoniske antrekket sitt, fullført med en hvit hanske, noe han var veldig kjent for. Men der er teksten under bildet som får hele internett til å snakke om det:

«Gratulerer med dagen, mitt livs kjærlighet. Den eneste personen som har vist meg hva lidenskap virkelig er. Personen som ga meg den moralske grunnmuren for hvordan man skal leve og drømme. Jeg kommer aldri til å kjenne kjærlighet så sterk som den jeg fikk av deg.

Du er alltid med meg, og jeg er alltid med deg. Selv om jeg ikke er deg og du ikke er meg, føler jeg i hele mitt hjerte at vi er en, og at våre sjeler aldri kommer til å forandres.

Takk for magien, alltid og for alltid.»

Selv om Paris er voksen nå, er det lett å glemme at denne unge kvinnen bare var en liten jente som mistet pappaen sin alt for tidlig. Men vi tror definitivt at Michael hadde vært stolt av datteren sin hvis han fortsatt hadde vært her.

Del gjerne artikkel for å hylle kongen av popmusikk!