Tre menn angrep den unge jenta. Da husket hun et tips hun fikk av moren, som sjokkerte dem helt!

8393

Mange foreldre sier til barna sine at de aldri skal gå alene sent på kvelden, uansett hvor gamle de blir.

Studenten Jordan var 20 år gammel da hun ble overfalt av tre menn utenfor leiligheten sin. Mennene var bevæpnet, og ba Jordan om å ta med seg alle verdisakene sine – så tok de henne med i bilen hennes.

For 20-åringen kunne kvelden ha endt tragisk, men takket være et råd hun hadde fått av moren, tok situasjonen en uventet vending.

Men med en pistol mot hodet, hadde hun ikke annet valg enn å gjøre som hun fikk beskjed om. Mens de kjørte tenkte hun på hvordan hun skulle komme seg ut av situasjonen.

Da mennene sa at de skulle forgripe seg på henne etter at hun hadde tatt ut alle pengene sine, hørte hun stemmen til moren sin i hodet – og da visste hun umiddelbart hva hun skulle gjøre.

«Jeg tenkte på mamma. Da hun gikk på universitetet ble hun nesten voldtatt, men hun klarte å dytte bort mannen og komme seg bort. Jeg ville være sterk som moren min, og komme meg ut av dette.» sier Jordan.

Noen av ordene Jordan hørte i hodet sitt var «Ikke la dem være alene med deg.»

Jordan hadde ikke mange valg. Enten få livet sitt ødelagt, eller hoppe ut av bilen.

Da bestemte hun seg for at det var ingen tid å miste. Hun rev opp bildøren og hoppet ut i fart. Etter en stund stoppet en forbipasserende bil og hjalp henne. I dag sier hun at det eneste hun angrer på er at hun ikke fikk se mennenes reaksjon.

«De satt i bilen, uten sjåfør, og en 20 år gammel jente hadde nettopp overvunnet dem. Jeg skulle ønske jeg kunne se ansiktsuttrykkene deres.» sier hun.

To av mennene ble senere pågrepet.

For en modig jente! I videoen nedenfor forteller hun den dramatiske historien selv.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!