Datteren falt 9 meter ned i et hult tre. Da legger moren merke til noe på magen hennes!

216415

Lille Annabel Beam fra Burleson i Texas har lidd av forferdelige magesmerter siden hun ble født. Det skyldes to farlige sykdommer som påvirker fordøyelsessystemet hennes.

Hun kan ikke konsumere fast mat, bare væske. Legene på sykehuset er familiens faste følgesvenner, selv om de bare kan lindre smerten og ikke kurere sykdommene. Men i 2012 skjedde det noe utrolig, da 8 år gamle Annabel var ute i hagen og lekte med sine to søstre.

Da hun klatret i et tre, falt den lille jenta 9 meter ned – i midten på det hule treet. Hun ble liggende bevisstløs på bunnen.

Søsknene ropte desperat på moren. Hun kunne nesten ikke tro det da hun skjønte hva som hadde skjedd. Selv ikke ektemannen Kevin, Annabels far, klarte å gjøre noe for å få henne ut av treet.

Så de ringte brannvesenet. Men de ville ikke sage i treet, siden det var råttent, og de var redde for at det skulle rase ned over jenta. Derfor senket de ned en sele, slik at de kunne heise henne opp. Deretter tok de henne med på sykehuset.

Men der gjorde legene en utrolig oppdagelse: selv om Annabel hadde mistet bevisstheten i fallet, hadde hun ingen skader. Ingen knekte bein, ingen blåmerker, og ingen sår. Hvordan var det mulig etter et fall på 9 meter? Legene hadde ingen forklaring.

Når moren så nærmere på Annabel, merket hun også at magen hennes ikke var oppblåst lenger. Hun klagde heller ikke på smerter i magen langer. Legene gjorde noen undersøkelser, og ble sjokkert: hun var helbredet for sykdommene.

Det ser ikke ut til å finnes en vitenskapelig forklaring på saken. Annabel selv forteller moren at Jesus viste seg, og helbredet henne. En utrolig historie!

Enten du tror på Annabels historie eller ikke, er den helt fantastisk. Hun er nå 13 år gammel, og plages fortsatt ikke av magesykdommene hun hadde som barn.

Få med deg hele historien i videoklippet nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!