Gutten banket på døren for å be om hjelp. Men han hadde ingen anelse om HVEM sin dør han banket på!

5018

Å ikke stole på fremmede mennesker er noe vi alle lærer som barn, og i voksen alder lærer videre til våre egne barn.

Men denne unge gutten fra USA var desperat da han begynte å banke på dører i nabolaget sitt. Årsaken var at han kom for sent til skolebussen, og ikke hadde noen som kunne kjøre ham. Men det var ingen som ville hjelpe den lille gutten.

Brian Smith er en stor, muskuløs fyr, som mange kanskje synes ser litt skummel ut. Men man skal aldri dømme en bok etter omslaget, og det er denne karen et prakteksempel på.

«En ung gutt banket på døren min, og jeg våknet og tenkte: ‘hva i alle dager!’. Jeg åpnet døren og spurte han om hva han ville.» skriver Brian i et Facebook-innlegg, og fortsetter:

«Gutten fortalte meg at han kom for sent til skolebussen, og at han hadde banket på 3 dører før han kom til meg – men ingen ville kjøre ham til skolen. Jeg nølte ikke et sekund. Jeg pusset ikke tennene engang, jeg hentet bare bilnøklene mine og tok på meg et par tøfler.»

Brians gode gjerning hylles nå av tusenvis av mennesker.

Det er godt å se at det fortsatt finnes godhet og sunn fornuft der ute. Av alle naboene gutten spurte, var Brian den eneste som var villig til å hjelpe, til tross for at han var den «skumleste» av de alle. For han var det viktig at gutten kom seg på skolen.

Barna er fremtiden, og fremtiden er viktig for oss alle.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!