Bussjåføren sender med barna et brev til moren. Men når hun leser brevet, blir hun rørt til tårer!

2943

Hvis barnet kommer hjem fra skolen med et brev, frykter mange foreldre det verste. Kanskje er det en innkalling til et foreldremøte, eller kanskje gullungen ikke har vært så snill som han eller hun pleier å være.

Så da søsknene Annaliese og Jorge en dag kom hjem med et brev i skolesekken, visste ikke foreldrene helst hva de skulle forvente.

Men brevet var ikke fra skolen – det var fra bussjåføren som kjører barna til skolen hver dag. Og det var ikke et negativt brev.

Tvert imot: bussjåføren Cindy Clausen hadde at søknene viste kjærlighet og omsorg for en utviklingshemmet gutt, som eller var alene og utstøtt av de andre barna.

Barna hadde hjulpet gutten å føle glede på skolen igjen – og Cindy ville bare fortelle foreldrene hvor godt de hadde oppdratt barna sine.

Hun bestemte seg derfor for å skrive dette brevet, som foreldrene senere publiserte på Facebook:

«Kjære Jorge og Leonor,

Jeg føler meg tvunget til å skrive til dere, og fortelle hvor fantastiske barna deres er, på innsiden og utsiden. Dette kan bare komme hjemmefra, fra deres tålmodighet, veiledning og eksemplene dere setter.

Jeg har et barn på bussen min som heter Jackson. Begge barna deres har vist han så mye medfølelse og støtte. Hver dag spør barna deres om de kan sitte ved siden av Jackson på bussen.

Noen dager er Jackson litt trist når han kommer på bussen, men så snart han ser Annaliese og Jorge, begynner han å smile. Jackson har vanskelig for å bevege seg, og det tar litt før for han å finne frem til plassen sin.

I dag vendte Annaliese seg mot Jackson og sa: ‘kom igjen, Jackson, dette klarer du!’. Og da vi kom til skolen, tok Jorge på seg jobben med å bære Jacksons ryggsekk.

Jeg vet at dere er klare over hvor fantastiske barna deres er, men jeg vil at dere skal vite at det vises!

Cindy Clausen

Buss 50.»

I en verden med mye grusomhet, er det virkelig fint å høre historier som dette.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!