3-åringen ble mobbet for sitt røde hår. Når mammaen hører de stygge ordene, knuser hjertet hennes!

1724

Et åpent brev moren til en 3 år gammel gutt har nå spredt seg som ild i tørt gress, etter at hun publiserte det på Facebook.

Brevet appellerer til alle som leser det, og viser at det finnes mer godt enn ondt i verden. Lauren Russel vil vise sønnen sin at menneskene han må takle hver dag ikke skaper et godt bilde av hvordan alle mennesker er, skriver The Sun.

Gutten har mange ganger blitt utsatt for hån og ekle kommentarer – bare fordi han er født med rødt hår. Da sønnen fikk stygge kommentarer fra en annen gutt på bussen, fikk Lauren hjertet sitt knust.

Hun valgte å skrive brevet for å vise sønnen at de grusomme menneskene er en minoritet, og at verden faktisk er full av hyggelige mennesker.

«I dag knuste hjertet mitt i tusen biter.

Da jeg gikk på buss nummer 12, opplevde jeg en utrolig grusom oppførsel mot min 3 år gamle sønn, av en trangsynt gutt som ikke kunne ha vært mye eldre enn 13 år.

Dessverre er det ikke første gang det skjer, og jeg vet at det ikke er den siste. Han har vært en skyteskive for folk i alle aldre.

Hvorfor? Fordi han har rødt hår.

Den vakre sønnen min fikk høre at sosialtjenesten burde ha tatt hånd om han, fordi hårfargen hans er ekkel.

Gutten vendte seg mot vennen sin og sa at hvis han noen gang fikk et barn med rødt hår, ville han drepe det.

Nå er sønnen min bare 3 år gammel, og han ble veldig forvirret. Jeg er knust fordi jeg også har rødt hår, og vet altfor godt hvordan det er å vokse opp som en blink for slike mobbere.

Sønnen min har ikke sluttet å spørre meg om hvorfor folk ikke liker håret hans. Han spurte meg om jeg kunne farge det, slik at folk ville like det. Han spurte meg også om han kunne få være som broren sin, som ikke har rødt hår.»

«Jeg kjenner at hjertet mitt knuser hver gang han spør meg. Min lille gutt ser så trist ut, og jeg vil at han skal føle seg bedre.

Grunnen til at jeg vil nå ut med dette, er at jeg vet at disse grusomme mobberne er i mindretall. Jeg vil vise gutten min at det finnes flere gode mennesker enn onde.

Det finnes hyggelige og omtenksomme folk som ikke dømmer ham.

Jeg vil gjerne be dere alle om å dele dette videre, for å vise gutten min hvor vakker han er. Jeg vil vise han alt det gode i verden, gjennom Facebooks kraft.

Det er ikke greit å mobbe noen på grunn av hårfargen deres. Verken nå, eller noensinne. Takk!»

Del Laurens brev med vennene dine på Facebook du også!