19. juli 2024

De fire jentene var alltid sultne på skolen. Men en dag oppdager læreren hva som skjer HJEMME hos de!

Dette er en historie om hvordan de vi elsker kan svikte oss, og hvordan de vi forventer det minst av kan løfte oss opp når vi faller. Lucci-firlingene er bare 19 år gamle, men de har opplevd så mye.

Livet til Bianca, Madison, Tiffany og Paris Lucci virker helt perfekt og misunnelsesverdig. Jentene er pene firling-søstre og bodde i et av de rikeste strøkene i verden: Beverly Hills i Los Angeles. Foreldrene deres var vellykket, huset deres var stort og de hadde et eget svømmebasseng. Fra utsiden virker alt så perfekt.

Men bak den glamorøse fasaden, skjulte det seg en grusom sannhet. Faren behandlet jentene med forakt og aggresjon. Han ropte og kjeftet på de og fortalte de daglig at det aldri ville bli noe av de.

lucci2

Jentenes mor hadde alvorlige psykiske plager, og var ikke i stand til  å beskytte seg selv eller døtrene fra den destruktive faren. En dag sa moren at hun skal ut for å kjøpe julepresanger til jentene. Hun forlot huset og kom aldri tilbake. De fire jentene var nå alene med faren.

Det er særlig urovekkende at faren behandlet sønnene sine helt normalt, men det gikk ikke en eneste dag uten at han sparket eller slo døtrene. En dag kastet han en av de så hardt i bakken at hun knakk armen. Men på sykehuset hevdet han at hun hadde sklidd og falt.

Da jentene var 11 år gamle ble de plassert i hvert sitt fosterhjem, men faren prøvde å saboterte for dem hver gang de fikk et nytt hjem.
Han fortalte fosterforeldrene at jentene var forferdelige og overbeviste de om å ikke ta inn jentene.

lucci

Firlingene fikk altfor lite mat hjemme. Lærerne på skolen la merke til at jentene alltid var sultne, og kjøpe mat til de av sine egne penger hver dag.

Jentene var motstandsdyktige, og det skulle vise seg at de i de mørkeste tider skulle få hjelp fra noen de ikke forventet det av: Lærerne som kjøpte mat til de, og de alle fosterforeldrene som behandlet de som sine egne.

Jentene deler nå sin historie. De er utrolig takknemlige for fosterhjemsystemet og mener de ikke hadde vært der de er i dag hvis det ikke har vært for det.

Få med deg hele historien om Lucci-firlingene i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!