Da elevene kom inn i klasserommet, ble de møtt av DETTE synet. De kunne ikke tro sine egne øyne!

5938

I et klasserom på en amerikansk videregående, skjedde det for litt siden noe ganske uvanlig.

På grunn av en uventet situasjon, kunne verken moren Candice Curry eller ektemannen hennes hente den 3 år gamle sønnen deres i barnehagen.

Som et siste desperat tiltak, sendte de den eldste datteren, 17 år gamle Stiles, sin for å plukke opp lille James. 17-åringen var på skolen selv, og moren så for seg at hun dro rett hjem etter at hun hadde hentet broren – men så oppdaget hun dette bildet på nettet:

«For å ikke gå glipp av undervisningen, tok hun med seg broren tilbake til skolen – og han sovnet i fanget hennes.» forteller moren.

Klassekameratene fikk seg et aldri så lite sjokk da de kom inn i klasserommet og fikk øye på de to søsknene – men læreren hadde ingenting i mot at James var der. Han sovnet ganske raskt i armene på storesøsteren.

«Hun hjalp ikke bare familien i en hektisk situasjon, hun sørget også for å oppfylle sin plikt på skolen.» sier den stolte moren.

«Da jeg så bildet, eksploderte hjertet mitt nesten. Det faktum at han sovnet fredelig i fanget på søsteren, i et klasserom fullt av tenåringer, viser meg hvor mye han stoler på henne. Jeg er så takknemlig for at de har et så nært forhold, til tross for den store aldersforskjellen, og håper det forblir sånn.»

Dette er virkelig en dedikert elev og storesøster!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!