Kvinnen setter opp skjulte kameraer i huset. Men når hun ser hva håndverkeren GJØR, koker hun av sinne!

8472

Hvis du eier en bolig vet du sikkert hvor vanskelig det kan være å velge reparatør eller håndverker når noe skal fikses.

Mange selskaper er åpenbart ærlige, men det finnes også de som utnytter seg av at kundene ikke har gode kunnskaper om faget de jobber med.

Lisa Guerrero jobber som journalist for Inside Edition, og hun bestemte seg for å sette noen håndverkere på prøve.

Hun lot som om hun var eieren av huset, og kontaktet to forskjellige selskaper for å rense ventilasjonsanlegget i huset. Begge selskapene lokket med en pris på noen få hundrelapper – men Lisa mistenkte at det var en bluff.

Før reparatørene ankom, installerte de kameraer i hele huset og eksperter gikk over ventilasjoneanlegget og konstaterte at det ville være nok med en enkel rengjøring.

Da den første reparatøren kom, begynte han å inspisere anlegget. Men gjennom de skjulte kameraene kunne de se at han var mer interessert i snoke i eiendelene som lå rundt omkring.

Etter inspeksjonen, satte han seg ned med Lisa og forklarte at oppdraget ville koste noe mer enn de hundrelappene han først hadde lokket med. Han fortalte henne at det var mye støv i anlegget, og at en grundig rengjøring ville koste henne 700 dollar – rundt 5500 kroner!

Men Lisa og ekspertene hadde fulgt med på mannen hele tiden, og visste at han ikke engang hadde sett på de stedene han hevdet det var mye støv.

Lisa konfronterte han, og spurte rett ut om han prøvde å lure henne – og etter noen dårlige forsøk på å bortforklare seg, forsvant han ut døren.

Reparatøren fra det andre selskapet gjorde også en inspeksjon av anlegget, og han mente at det trengte en enda dyrere rengjøring. Men denne gangen valgte Lisa å gi ham oppdraget, for å se hva han gjorde.

I videoen nedenfor kan du se det omfattende «arbeidet» han gjorde, samt konfrontasjonen med Lisa etterpå.

Dette gjør meg så sint! Delvis fordi disse menneskene lurer kundene sine, men også fordi de ødelegger for alle de ærlige reparatørene og håndverkerne som faktisk ønsker å gjøre en god jobb.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!