Tvillingene ble foreldreløse på fødestuen. Men sykepleierens dristige beslutning forandrer alt!

4742

Tvillingene Matthew og Marshall fikk ikke den beste starten på livet. Begge ble født med det sjeldne Pfeiffer syndromet, en genetisk abnormitet som gjør at hodeskallen ikke vokser som den skal under svangerskapet.

Dette førte til en rekke andre helseproblemer, og på grunn av dette ble brødrene tatt fra foreldrene, fordi de ikke ble ansett som i stand til å gi tvillingene den omsorgen og støtten de trengte.

Derfor var Matthew og Marshall foreldreløse bare noen dager etter fødselen. Men som et tegn fra oven, fikk 58 år gamle Linda Trepanier høre historien om guttene.

The New York Post forteller at Linda jobbet som sykepleier, og at hun hadde tre barn og flere barnebarn fra før. Men det stoppet henne ikke fra å åpne hjemmet sitt for tvillingene, og bli fostermoren deres. Kort tid etter fikk hun spørsmål fra sosialkontoret om hun ville adoptere en av guttene.

Folk rundt henne frarådet henne å gjøre det – å oppdra et barn med spesielle behov ville «låse henne fast», hevdet de. Matthew og Marshall trenger omsorg døgnet rundt, men det skremte ikke Linda. Tvert i mot – hun bestemte seg for å adoptere begge guttene!

«Familien og vennene mine tror jeg er gal, fordi jeg er 58 år gammel og bør begynne å se frem til å pensjonere meg. Men jeg kunne ikke brydd meg mindre om det.» sier hun.

Med riktig stell, masse kjærlighet og omsorg, er Linda overbevist om at guttene etterhvert kan leve selvstendige liv.

Møt familien i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!