Den lille jenta skriker høyt etter hjelp. Når tenåringene skjønner hvorfor, reagerer de umiddelbart!

8980

Å forberede seg på sjokkerende øyeblikk i livet er så godt som umulig. Derfor er det desto mer imponerende at denne reaksjonen kom fra noen som fortsatt går på barneskolen.

Søsknene Delicia, Brenden og Owen Wright fra Spokane i Washington var på besøk hos en venn av familien, i den fredelige byen Sprague. Delicia er 8 år gammel, Brenden 10 år, og de trillet barnevognen med 22 måneder gamle Owen i.

De 3 barna var i en park i nærheten av huset og lekte, da en fremmed ung mann med bart og briller kom bort til de. Han virket vennlig, men Delicia og Brenden var skeptiske til ham.

«Han sa: ‘Jeg kommer godt overens med barn, og er barnevakt selv.’ Han hørtes snill ut, men var ikke det.» sier Delicia.

Plutselig løftet den unge mannen Owen fra barnevognen – og begynte å løpe.

Søsknene ble livredde, men reagerte umiddelbart. Delicia la på sprang etter mannen, og ropte høyt etter hjelp.

Brenden fulgte også etter, hakk i hæl. Delicias rop om hjelp nådde frem til Isaac Yow og Andrew Crain, to tenåringer som befant seg i nærheten. Når de skjønte hva som foregikk, begynte de også å løpe etter kidnapperen.

Når kidnapperen oppdaget at han hadde flere folk etter seg, ga han opp. Han satte fra seg Owen på bakken og løp videre. Heldigvis var Owen uskadd.

Et overvåkingskamera utenfor en butikk fanget deler av jakten på film. Michael Wright, de tre barnas far, er veldig stolt av barna sine etter å ha sett de skremmende bildene.

«Det viktigste er at familien min er trygg. Hadde det ikke vært for mine små superhelter og de to tenåringsguttene, hadde vi antakeligvis aldri sett Owen igjen.» sier han.

Da politiet viste de to tenåringene bildene, kunne de raskt identifisere kidnapperen. Det var faktisk en 15 år gammel gutt fra området, som hadde prøvd å gjemme seg bak en løsbart og et par briller.

Gutten erkjente forholdet, og ble dømt til over et år i ungdomsfengsel. Wright-familien er lettet over at gutten ble fanget, og at han ikke lenger utgjør en trussel mot deres eller andres barn.

Se videoklippet av den dramatiske jakten nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!