Legens hånd skjelver når han gjennomfører ultralydundersøkelsen. Så oppdager han noe SJOKKERENDE!

10591

Sadie Brittle er en 32 år gammel frisør, og har en skjønn 4 år gammel datter som heter Summer. Da Sadie fant ut at hun var gravid for andre gang, ble hun overlykkelig. Endelig skulle Summer få en lillebror eller søster.

Men så tidlig som den åttende svangerskapsuken, mistet hun babyen. Embryoet hadde utviklet seg utenfor livmoren, noe som førte til spontanabort. Det var et hardt slag for Sadie.

Mens de enda sørget over det ufødte barnet sitt, skjedde det noe merkelig. Sadies mage fortsatte å vokse, og hun begynte å lure på om hun burde bli bekymret.

En dag var hun på matbutikken med Summer, som pekte på en melkekartong og sa:

«Mamma, vi må kjøpe melk til babyen.»

Med tungt hjerte prøvde foreldrene å forklare Summer at babyen ikke ville komme. Men den lille jenta svarte selvsikker:

«Nei, du forstår ikke. Babyen kommer.»

Overveldet av datterens selvsikkerhet, bestemte Sadie seg for å ta en graviditetstest for å være sikker. Og riktignok: Hun var fortsatt gravid!

Hun dro til gynekologen, som ikke kunne tro sine egne øyne da han utførte en ultralydundersøkelse. På bildene kunne han se et hjerteformet embryo i livmoren. Iløpet av sine 23 år i helsevesenet, hadde han aldri sett noe lignende.

«Jeg dro til legen, og han kunne ikke forklare det. Vi tok en ultralydundersøkelse, og vi kunne høre et hjerte som banket. Bildene viste av jeg var gravid i 19. uke.» sier Sadie.

Til slutt fant gynekologen en forklaring: Sadie må ha vært gravid med to barn – ett utenfor livmoren, og ett i livmoren. Dette er ekstremt sjeldent.

Gary, Sadies ektemann, kunne heller ikke tro det:

«Følelsene mine er veldig blandet. Vi hadde såvidt kommet oss etter spontanaborten, og plutselig hadde vi et barn på vei likevel. Jeg tror jeg skal begynne å kjøpe lottokuponger fra nå av.»

I november 2016 kom lille Teddy til verden, fin og frisk. Foreldrene var ekstatiske for å endelig holde den lille babyen i armene sine.

Selv om det var utrolig tungt for familien å miste den ene babyen, var det et ekte mirakel at Teddy klarte seg. Sadie, Gary og Summer er overlykkelige over å endelig ha utvidet den lille familien sin.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!