Denne babyen ble født av sin døde mor. Men PLUTSELIG beveger kroppen hennes seg!

10681

Denne historien er så ekstraordinær fordi den dreier seg om noe som ikke kan forklares. Denne kvinnen var nemlig klinisk død i 10 minutter.

Melanie Pritchard var ikke i tvil om at svangerskapet hennes skulle gå som normalt. Hun dro på sykehuset da riene begynte, og ventet spent på å ønske sitt andre barn velkommen til verden. Hun og kjæresten hadde allerede en sønn, Brady, og manglet bare en datter for å gjøre familien komplett. Men ingenting skulle gå som planlagt på den store dagen.

Før Melanie dro til sykehuset, ringte hun moren sin og fortalte at alt var i orden.

Men på sykehuset fortalte hun kjæresten sin, Doug, at hun følte seg svimmel og at noe virket galt. Legene fant dog ikke noe som helst som var uvanlig eller galt, så de tenkte at hun kanskje bare var nervøs.

Men så skjedde det noe forferdelig. Doug så at Melanies hode falt til siden, og pulsen hennes stoppet. Hjerterytmen til det ufødte barnet begynte å flimre, og Doug fikk panikk. Han tilkalte legene, som stormet inn. Melanies hjerte hadde stoppet, men ingen kunne forklare hvorfor.

Legene tok henne umiddelbart med til operasjonsstuen. Hun begynte å bli blå. Doug så ansiktsuttrykkene til legene, og da gikk det opp for han. Melanie var død.

De utførte keisersnitt på henne, for å få ut babyen snarest mulig. Heldigvis klarte de å redde den lille blonde jenta, som til tross for komplikasjonene var frisk. Men Melanie pustet fortsatt ikke.

På dette tidspunktet hadde Melanie vært klinisk død i 10 minutter. Det viste seg at fostervannet hadde kommet i omløp i kroppen hennes, og forårsaket hjertestansen – men i tillegg ble en arterie skadet under keisersnittet, og magen hennes var nå fylt med 5 liter blod. Legene antok at komplikasjonene hadde påført henne varige skader, og at hun aldri ville være i stand til å puste på egen hånd igjen.

Legene fortalte Doug at Melanie ikke ville overleve. Med tungt hjerte og tårer i øynene måtte han ta farvel med sin elskede kone.

Men det som skjedde da, er det ingen som kan forklare. Melanie begynte plutselig å puste – og snakke!

«Hvor er jeg? Hvor er barnet mitt?» spurte hun forvirret.

Ingen kunne tro det som skjedde. Doug hentet den nyfødte datteren deres og la henne i Melanies armer.

At hun i det hele tatt våknet til live igjen var et ekte mirakel – men helbredingen gikk også utrolig fort. 6 dager senere var hun utskrevet fra sykehuset, og kunne dra hjem.

I dag er Melanie helt frisk, akkurat som den lille datteren deres, Gabriella. Familien nyter hver dag til det fulle, fordi de vet hvor annerledes ting kunne ha vært. Kjærligheten deres har blitt sterkere etter den forferdelige hendelsen, og de har lært seg å være takknemlige for hver dag de får oppleve.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!