Kvinnen brukte fruktbarhetsmedisin. Men det legene oppdager i magen hennes har de ALDRI sett før!

138891

1997 var et veldig spesielt år for familien McCaughey fra den amerikanske delstaten Iowa – Bobbi McCaughey gjorde noe som aldri hadde blitt gjort før.

Paret hadde en datter, Mikayla, men Bobbi og Kenny bestemte seg for å få flere barn.

Men på grunn av en feil i hypofysen – en kjertel i hjernen som stimulerer eggløsningen – fikk Bobbi utskrevet fruktbarhetsmedisinen Metrodin. Alt så bra ut, men plutselig fikk paret sjokkerende nyheter: Bobbi var gravid med 7 barn! Det gjorde imidlertid svangerskapet mye mer risikabelt enn vanlig.

Allerede så tidlig som 9 uker ut i svangerskapet, klarte ikke Bobbi å komme seg opp av sengen lenger. Og for å minimere risikoen mest mulig, ble hun innlagt på sykehuset en måned før termin.

Men til tross for alt som kunne ha gått galt, kom Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Joel, Alexis og Nathan til verden via keisersnitt i 1997. De to sistnevnte ble født med nedsatt funksjonsevne, men de andre var helt friske.

Den vellykkede fødselen av de syv babyene var på den tiden veldig unik, og ble umiddelbart en stor sensasjon. Takket være medieoppmerksomhet og mange donasjoner, kunne de kjøpe alt de trengte til barna. De fikk et hus av delstaten Iowa, samt en varebil, ett års forbruk av macaroni og ost, og to års forbruk av bleier.

Dette kom godt med, for å oppdra 8 barn på en gang er ingen enkel oppgave.

Det er nå over 20 år siden de fire guttene og tre jentene ble født, og nå er de ferdig på videregående og klare til å gå sine egne veien.

Kenny Jr. ønsker å studere byggteknikk, Joel informatikk og Nathan vitenskap. Brandon vil i militæret.

Jentene har litt andre karrierer i tankene: Kelsey vil studere musikk, mens Alexis og Natalie vil bli lærere.

Dette er virkelig en unik familie!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!