33-åringen setter noe på stumpen til den armløse 3-åringen. Sekunder senere STRÅLER han av glede!

3563

Lille Carter Campos ble født uten sin høyre hånd. Allerede på ultralydbildene før fødselen, skjønte legene at armen stoppet like etter albuen.

«Moren hans ble knust, og ble veldig bekymret for alle vanskelighetene han må kjempe mot.» sier pappaen Michael.

«Men han har lært seg alt selv uten hjelp, alt fra å krabbe til å holde flasker og kneppe igjen bukser.»

Men selv om Carter klarte å lære seg det meste på egen hånd, hadde gutten fra Florida en spesiell forespørsel til faren sin:

«Pappa, kan du bygge en hånd til meg?»

33-åringen hadde ikke peiling på hvordan han skulle få det til, men han lovte sønnen at han skulle fikse det. Og det var da han fikk den geniale ideen: Han kunne skrive ut en protese ved hjelp av en 3D-printer!

«Han ble umiddelbart forelsket i den, og ansiktet hans lyste opp. Det var et uforglemmelig øyeblikk!» sier Michael.

Carter har nå en Ironman-protese, med en innebygd fidget spinner – som lyser i mørket!

Michael så gleden sønnen fikk av den nye armen sin, og ville videreføre den til andre barn også. Han slo seg sammen med frivillighetsorganisasjonen E-Nabel, som spesialiserer seg på håndproteser og lager maler for 3D-printbare proteser. Sammen har de gitt dusinvis av barn nye armer.

Protesene kommer med hvilket som helst motiv barna ønsker, og er helt gratis. Michael legger all sin tid og energi i dette prosjektet for å gi barn glede. Og smilene deres er den beste belønningen han han ønske seg.

«Alt jeg gjør her, gjør jeg på vegne av min sønn. Jeg håper at han kan ta over en dag når han blir eldre.» sier Michael.

«Jeg er utrolig stolt av Carter, han har gitt meg så mye her i livet. Han klager aldri på utfordringene han møter hver dag, og har en sterk vilje.»

Møt Carter og Michael i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!