Trebarnsmoren fikk kritikk for antrekket sitt. Svaret hennes er klokkerent!

79195

Trebarnsmoren Bella Vrondos var utrolig stolt da hennes eldste datter fikk utdelt et diplom fra skolen. I forbindelse med anledningen, poserte den 33 år gamle butikkeieren sammen med datteren og de to sønnene sine, for å ta et bilde.

Men etter at bildet ble publisert på Facebook, begynte kommentarene å hagle inn – og det var morens antrekk som fikk gjennomgå.

«Bildet spredte seg i full fart, fordi antrekket mitt visstnok ikke var passende for skolen.» sier den australske mammaen.

«Folk sa at brystene mine hang ut, og at jeg ikke skulle ha gått med den kjolen.»

«Noen sa til meg at de heller ville ha brukt pengene på barna sine, men å anta at jeg ikke bruker penger på barna mine er latterlig.» sier 33-åringen, som gikk ned 60 kilo og forstørret brystene sine etter det siste svangerskapet.

«Jeg behandles annerledes av samfunnet på grunn av utseendet mitt. Folk ser meg, og dømmer meg med en gang.»

«Jeg tok ikke plastisk kirurgi for å se ut som en pornostjerne, men fordi kroppen min var helt forandret etter å ha fått 3 barn. Jeg ønsket å være fornøyd med min egen kropp. Og selv om jeg har blitt mamma, betyr ikke det at jeg ikke liker å bruke skjørt, kjoler og høye hæler lengre.»

Bella prøver å ikke ta seg nær av kritikken og de ekle kommentarene fra de andre foreldrene – de har jo ikke fasiten på hva som er rett og galt når det er snakk om hvordan en mor skal se ut.

Hva mener du? Er du enig med Bella?

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!