13. juli 2024

Han ber kona om å komme nærmere sykehussengen hans. Da ser han henne i øynene og gjør DETTE!

«Ekte kjærlighet dør aldri» er et uttrykk dette gamle ekteparet kan bekrefte.

Da James Pinegar skulle hjelpe sin 90 år gamle nabo med noe, falt han på isen. Men etter å ha gjennomgått en hofteoperasjon, fikk han blodforgiftning. Under oppholdet på sykehuset, filmet familien dette rørende øyeblikket mellom James og hans kone Colleen.

I videoen som ble publisert på Youtube av parets datter, ber James kona om å komme nærmere sengen. Så ser han henne dypt inn i øynene, og begynner å synge den klassiske sangen «You are my sunshine.» Og det tok ikke lang tid før Colleen også slengte seg med, og skapte tidenes mest rørende duett.

Se det nydelige øyeblikket i videoklippet nedenfor.

James ble forøvrig frisk etter 3 måneder på sykehuset, og fikk dra hjem.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!