Denne 23-åringen var sammen med en kjent sanger. Men da hun publiserte dette, ble ALLE sjokkert!

7822

Valentina Henriquez er en 23 år gammel student fra Andes i Chile. Sett fra utsiden, var livet hennes perfekt: Hun var vellykket, populær, og sammen med en nasjonalt kjent sanger. Men sannheten var langt fra glamorøs.

Kjæresten, 39-årige Camilo Castaldi, bedre kjent fra Tea-Time, var hovedvokalisten i det chilenske bandet Los Tetas. Mange kvinner drømte om å få møte idolet sitt, men få fikk muligheten. For Valentina derimot, som bodde sammen med stjernen, var livet mer som et mareritt enn en drøm.

For noen uker siden, bestemte den unge kvinnen seg for å bryte stillheten rundt den mørke sannheten. Hun ønsket ikke lenger å bli utsatt for vold og ydmykelse. Hun ville at hele verden skulle vite sannheten, og publiserte derfor et åpent brev på Facebook, hvor hun beskriver nøyaktig hvordan forholdet med Camilo var.

Ifølge Valentina, ble hun utsatt for vold ukentlig, og brutaliteten ble bare verre og verre. Til å begynne med ønsket hun å holde sannheten hemmelig, fordi hun prøvde å hjelpe kjæresten å bekjempe narkotikaavhengighet – men til slutt fikk hun nok. Hun henvendte seg til politiet, og anmeldte kjæresten.

«Han var helt andpusten fordi han slo meg så brutalt. Slagene gjorde meg så utslitt at jeg bare satt på sengen og ikke sa noe. Likevel fortsatte han å angripe meg i timevis. Jeg ville bare legge meg å sove.» sier Valentina om det siste overfallet.

Men siden Camilo ikke var straffet for noe tidligere, ble straffen langt mildere enn Valentina håpet: Han fikk bare beskjed om å holde seg unna henne.

Valentinas Facebook-innlegg har blitt delt over 200.000 ganger, og flere og flere stiller seg bak Valentina.

Camilo selv mener han er uskyldig. Han hevder at Valentina led av psykiske problemer, og påførte seg selv skadene. Men det er få som tror på den tidligere stjernen.

Men uansett hva andre synes, vil ikke Valentina skjule sannheten lenger. Hun vil at alle skal vite hva han gjorde med henne i flere måneder.

Historien er tragisk, men dessverre altfor vanlig. Mange kvinner blir mishandlet hjemme, og tør ikke å snakke om det. Valentina tok et modig, men riktig valg.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!