Den røykende og bannende tenåringen stirrer på 6-åringen. Så gjør han noe INGEN forventer!

6451

Jeanean Thomas er en 29 år gammel sporty mor fra Ontario i Canada, som ville gjøre noe spesielt for sin 6 år gamle datter Peyton: den lille jenta fikk plutselig opp øynene for en ny hobby – skateboarding.

Jeanean tok med seg datteren til den lokale skateparken, hvor det skjedde noe som virkelig overrasket henne. Senere det samme kvelden delte hun historien på internett:

«Kjære tenåring fra skateparken,

Du var kanskje bare 15 år gammel, så jeg forventet ikke at du skulle være spesielt moden, eller at du skulle tåle at det var en liten jente midt i parken.

Det du ikke vet er at datteren min har hatt lyst til å prøve skateboard i flere måneder – men jeg måtte overbevise henne om at det ikke bare er for gutter. Når vi endelig kom til skateparken, var den full av tenåringsgutter som røykte og bannet, og hun ville umiddelbart dra hjem. Det ville egentlig jeg også, fordi jeg ikke ville havne i noen diskusjon med dere.

Men jeg ville ikke at datteren min skulle tro at hun måtte være redd for noe, eller at hun ikke hadde like mye rett til å bruke parken som dere. Så når hun sa: ‘mamma, parken er full av eldre gutter.’, svarte jeg rolig at ‘parken tilhører ikke dem.’.

Hun trillet forsiktig ned den ene rampen, mens vennene dine suste rett forbi henne. Hun prøvde 2-3 ganger før du kom bort til henne og sa ‘ unnskyld meg…’

Jeg forberedte meg umiddelbart på å argumentere for at hun har like mye rett til å bruke parken som dere, men så sa du noe som overrasket meg:

‘Du står feil med beina. Kan jeg hjelpe deg?’

Du brukte nesten en time på å hjelpe datteren min med å holde balansen, og kontrollere brettet. Og hun lyttet til deg – det er det ikke mange voksne som klarer engang. Du holdt henne i hånden, og hjalp henne når hun falt. Jeg hørte til og med at du ba henne om å holde seg unna rekkverket, ellers ville hun slå seg.

Jeg vil bare at du skal vite at jeg er stolt over at du er en del av lokalsamfunnet mitt, og jeg vil takke deg for at du var så snill med datteren min, selv om vennene dine lo av deg for det. Hun forlot skateparken med en følelse av stolthet, og hun vet at hun kan klare hva hun vil – og det må jeg takke deg for.»

Jeanean ble rørt av tenåringsguttens vilje til å lære datteren, til tross for at vennene hans ikke syntes det var spesielt «kult».

Historien ble tatt godt i mot på Jeaneans Twitter-profil, og forhåpentligvis inspirerer den flere til å gi en hjelpende hånd til noen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!