Den lille jentas strupe ble kuttet, og hun ble kastet som søppel. Da ble hun funnet av denne kvinnen!

97639

Hun er 88 år gammel, og ingen ville ha gjettet at denne beskjedne gamle kvinnen er en ekte heltinne.

Lou Xiaoying ligger nå på sykehuset med nyresvikt, men hun er en lokal kjendis i hjembyen Jinhua i Kina. Hun har alltid vært blant de fattigste av de fattige, og jobbet med å plukke søppel på gaten. Men til tross for dette, har hun gjort mye mer med livet sitt enn folk flest. Historien om kvinnens heroiske handlinger begynte i 1972.

Som alle andre dager, var Lou ute og plukket søppel på gaten. Da fant hun en liten baby midt på veien. En liten jente som hadde blitt forlatt. Hun hadde ikke overlevd lenge i kulden, og uten mat. Men selv om Lou knapt hadde nok penger til å mate seg selv, følte hun at hun måtte gjøre noe.

Hun tok med seg babyen hjem og viste den til ektemannen sin.

Og gleden hun fikk av å redde det lille barnet skulle avgjøre fremtiden hennes. Hun fortsatte å jobbe som søppelplukker, men når hun fant forlatte barn, tok hun de meg seg hjem.

Iløpet årene har hun reddet 30 forlatte barn fra søppelbøtter og lignende. Fire av dem oppdrog hun selv, og de andre fant hun nye hjem og familier til. Men et av de siste barna hun fant, var det en skrekkelig historie bak.

Lou fant henne i en søppelbøtte, i likhet med mange av de andre barna. Men denne jenta var ikke som de andre. Hun pustet nesten ikke, og det lille hodet hennes var lilla og blodig. Når Lou løftet henne, oppdaget hun at jenta hadde svak puls. En nærmere titt avslørte den sjokkerende årsaken:

Noen hadde kuttet over strupen på den søte, uskyldige lille jenta. Lou tok umiddelbart med seg jenta. Nå uttrykker hun hvor sjokkert hun blir av hvor kaldblodige folk er:

«Disse barna trenger kjærlighet og noen som kan ta vare på dem. De er verdifulle menneskeliv. Jeg forstå ikke hvordan folk kan kaste noe så sårbart som et barn på gata.»

Selv nå, når Lou ligger på sykehuset og knapt kan snakke, tenker hun bare på barnas velferd. Den yngste sønnen hennes er bare 7 år gammel, og hennes siste ønske er at han begynner på skole.

Det er ekstremt hårreisende å høre hvor hjerteløse enkelte mennesker kan være. En ting er å forlate en baby alene på gata, men hvem er så grusomme at de kutter barnets strupe? Vi håper den skyldige personen blir funnet og straffet!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!