Hun river datteren sin bort fra den store motorsyklisten og sier han er skitten. Svaret hans er fantastisk!

3619

Under hvert hardt skall ligger det en myk kjerne. Ingenting beviser det mer enn denne historien.

Da en stor, tatovert motorsyklist skulle hilse på en søt liten jente, kom moren og rev henne unna med en gang, og sa at han var «skitten». Den skinnkledde mannen ble dypt såret. Derfor bestemte han seg for å skrive et åpen brev på Facebook, for å gjøre noe klart. Og brevet fikk raskt mye oppmerksomhet på internett.

«Til familien i den røde SUV’en som var på Tim Horton’s Donuts,

Ja, jeg er en stor mann på 130 kilo med tatoveringer og motorsykkel. Jeg jobber som sveiser, er høylytt, drikker øl, banner, og ser kanskje ut som jeg skal spise deg.

Men det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år. Barna mine kaller meg pappa. Jeg har universitetsutdannelse, og moren min er stolt av meg og forteller alle hun kjenner om hvor glad hun er for å ha en sønn som meg. Nevøene og niesene mine blir alltid glad for å se meg, og når datteren min brakk armen, gråt jeg mer enn henne. Jeg leser bøker og hjelper andre mennesker. Jeg hyller soldatene våre, og jeg gråt til og med under filmen «Armageddon».

Så neste gang jeg smiler og hilser på datteren din, og du drar henne bort og sier at ‘vi snakker ikke med skitne motorsyklister’ – husk at du såret den skitne motorsyklisten – som en gang stormet inn i det brennende huset sitt for å redde gullfisken til datteren sin.»

Dette er noe vi alle kan ta til oss. Det er fort gjort å dømme noen utfra første øyekast, men det er under overflaten vi finner det egentlige personen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!